Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve válkou zničeném Japonsku se vládce Tokugawa zoufale snaží nastolit mír mezi svým lidem a z toho důvodu si objedná vraždy nepřátelských válečníků, kteří by mohli ohrozit mír válkou a dostat se k moci. Překrásná mladičká žena, která byla vychovávána od útlého věku ješte spolu s dalšími 9 sirotky, se stane vrahem. Jmenuje se AZUMI, nekompromisní zabiják. A pouť za smrtí začíná... (BUD-SFIS)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale jako kdyby se tvůrci snažili navázat na velké, čínské produkce, jako byly "Tygr a drak", ale nakonec jim z toho vyšel celkem malý film, kde ty emoce nejsou tak dobře podány, jak by se asi slušelo, nemluvě o tom, že snímek "Azumi" není nijak zásadně zajímavý ani z hlediska akčního. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Scenérie jak z Travel Channelu, kamera s kterou si tvůrci hodně vyhráli a dala filmu neokoukaný ráz. A to je asi tak všechno. Děj nic moc, žádné překvapení se nekonalo. No a stopáž. Ta stopáž... zbytečně dlouhá, Být to o půl hodiny kratší, tak bych si to možná v budoucnu dala ještě jednou. Takhle to rozhodně nehrozí. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Bavilo by vás dívat se 123 minut na krásnou japonskou herečku (Aya Ueto), kterak si to ve vizuálně opulentní adaptaci comicsu o neohrožené vražedkyni rozdává v neskutečných řezanicích (na závěr sama proti 200) s bandami nemilosrdných válečníků? Pak je Azumi přesně pro vás! Na britském vydání DVD se navíc ve vyčerpávajících dokumentech dozvíte všechno, co jste o natáčení chtěli vědět… ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tomu vrávim mlátička, že aj KILL BILL môže závidieť. Nieže by sa tvorcovia snažili o dokonalosť, oni to skrátka prepchajú "obyčajnými" bitkami a krvou (!) a do toho zakomponujuú pár dychberúcich záberov (otáčajúcu kameru si určite zapamätáte), prípadne groteskne brutálnu scénu o ktorej neviete či sa máte smiať, alebo byť zhnusení... A ono to spolu zaujímavo funguje - pokiaľ máte slabosť na šikmáčsku kinematografiu. Film stojí hlavne na režisérskej zručnosti Ryuhei Kitamuru, ktorý má zmysel pre obraz a štýlizáciu. Po druhom zhliadnutí a na veľkom plátne na mňa pôsobili akcie omnoho menej obyčajne a hlavne finále si priam žiada niečo omnoho väčšie ako je monitor PC... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Vysloveně jsem se při sledování nudil a to jsem od toho očekával řežbu (zvláště po tolika kladných ohlasech tady), která mě přišpendlí k obrazovce a já budu hltat každý moment a bojovou scénu. Bohužel se tak ale nestalo a já v průběhu přemýšlel, jestli se koukám na stejný film jako lidi, kteří to tady hodnotili 4* a výše a raději jsem to párkrát zkontroloval. Jenže koukal. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Jednoho z protivníků Azumi (Aya Ueto) v závěrečné bitvě hraje herní vývojář Hideo Kojima, známý především sérií Metal Gear Solid. Ten se původně jenom přišel podívat na natáčení, avšak dostal i příležitost se ho zůčastnit. (Raztubyl)

Související novinky

Miikeho samurajská jatka

Miikeho samurajská jatka

13.05.2009

To zas půjdeme do kina v igelitových pláštěnkách a pod DVD přehrávače budeme strkat vědra, aby nám všechno nezacákala krev. Japonský úchyl/génius Takashi Miike po spaghetti-westerny inspirovaném… (více)

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama