Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

Reklama

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, trapný, trapný. Bohužel lépe to napsat nemohu. Na film jsem se chtěl podívat kvůli jeho slušnému hodnocení. Ale asi nic tak bezduchého jsem ještě neviděl. I když bych to bral s nadhledem jako paradoii, je to trapnost nad trapnost. Je to jeden z mála filmů, které jsem bohužel ( nebo pro mne spíš bohudík ) nedokoukal do konce a dal nejnižší hodnocení. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Myers je docela třída a zatím v každém filmu mě rozesmál a ani tento nebyl vyjímkou. Já prostě tenhle typ humoru můžu a ať si říká kdo chce co chce mě se to hodně líbilo a dost jsem se smál i když možná z celé trilogie je tenhle díl tím nejslabším, i tak to stačilo abych se pořádně bavil. A já se bavil. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • V USA je slovo "shag" mnohem méně urážlivé, než v ostatních anglicky mluvících zemích. V Singapuru název změnili na The Spy Kdo Shioked Me. Shioked znamená "pěkně ošetřit". V některých zemích je slovo "shag" přeloženo peprnějším způsobem. Norský název filmu je Spionen som spermet meg, což znamená špion, který na mě ejakuloval. (PußyMagnet)
  • Původní název filmu je Austin Powers 2: Wrath of Khan. Vypraveč na začátku prohlásí, že vzhledem ke sporu se film přejmenoval na Austinpussy, ale finální název, aby film dostal hodnocení PG-13, je The Spy Who Shagged Me. (PußyMagnet)
  • Mike Myers se do obleku Tlustého Bastarda dostával 7 hodin. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama