Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru tak vysoká, že se tomu mohla zasmát maximálně první lavice ve zvláštní škole, která zrovna absolvovala lobotomii mozku. Přiznávám, že jsem vydržel jen do půlky filmu, ale i tak stačilo. Co to mělo bejt? parodie a komedie? Aha...tak to se omlouvám, ale asi žiju na jiný planetě, protože tohle ne. Ti, co to natočili, se měli nejdřív podívat na žhavý výstřely, aby se trochu inspirovali, jak má vypadat parodie. Tohle byla jen snůška trapnejch keců či trapnejch scének a to vše s rádoby sexistickým podtextem podtrhující trapným ,,hercem,,, kterej timhle svou výbornou kariéru začal a zase skončil. víc k tomu nemám....prostě USA no...nikdy nevíš, co vypustí do světa...jestli to jsou rakety na Afghánistán nebo podobné sra*ky ----> 10% za pár pěkných ženských ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je mimo jiné parodií na bondovky. Mimo jiné v něm uvidíte něco jako Heather Grahamovou vytahující z konečníku Mika Myerse tenisovou raketu. Mimo jiné v něm uslyšíte tohle: „Víš co Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij“ (osoba se otočí čelem ke kameře) „To samé platí i pro vás“. A já nemůžu než souhlasit. Buď si tuhle ztřeštěnou pestrobarevnou ujetost užijete, anebo ji ani nedokoukáte do konce. 75% P.S: „Pěkné dudomety, jak to, že jsem je přehlédl?“ Zajímavé komentáře: ScreamJay, Filipes ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Austin Powers si znovu střílí z Jamese Bonda a pořád balí holky na zkažený chrup. Mike Myers se zase jednou odvázal ve velkém stylu a vtrhl v pokračování svého hitu k divákům v takřka nevkusné kreaci muže, který je nejen důvtipný, domýšlivý, ale také neodolatelný svůdník, ale jen do té doby než ztratí svoje "múžo". V pokračování toho Myers semele ještě víc než v poněkud skromněji pojaté jedničce a stále se tváří korektně. Ušetřeny nezůstanou ani některé provařené celebrity, ale vše je tak nějak nahozeno bez ladu a skladu. Navíc Myers je poněkud extravagantní komik a jeho komika nemusí sednout každému. Často to tedy pro nepřipraveného diváka vyznívá tak, že Myers je trapný a nevtipný. S tím se nedá nic dělat, ale gagů různé úrovně je do filmu napěchováno tolik až to připomíná natlakovaný hrnec. O děj tady vlastně ani nejde, protože je stejně skrz naskrz prošpikován vtípky a narážkami a to nejčastěji na sexualitu. Nakonec se u téhle svérázné komedie dá pobavit, ale jde o to, jak moc máte rádi Mike Myerse a jeho stylově podávaný humor nehumor. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Dr. Evil nazývá jeden svůj projekt "The Alan Parsons Project", čímž si utahuje z kapely, která byla populární na přelomu 70. a 80. let. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama