Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru tak vysoká, že se tomu mohla zasmát maximálně první lavice ve zvláštní škole, která zrovna absolvovala lobotomii mozku. Přiznávám, že jsem vydržel jen do půlky filmu, ale i tak stačilo. Co to mělo bejt? parodie a komedie? Aha...tak to se omlouvám, ale asi žiju na jiný planetě, protože tohle ne. Ti, co to natočili, se měli nejdřív podívat na žhavý výstřely, aby se trochu inspirovali, jak má vypadat parodie. Tohle byla jen snůška trapnejch keců či trapnejch scének a to vše s rádoby sexistickým podtextem podtrhující trapným ,,hercem,,, kterej timhle svou výbornou kariéru začal a zase skončil. víc k tomu nemám....prostě USA no...nikdy nevíš, co vypustí do světa...jestli to jsou rakety na Afghánistán nebo podobné sra*ky ----> 10% za pár pěkných ženských ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Čo si človek pozrie, aby si o kúsok zlepšil náladu? Komédiu. Keďže ja obľubujem bláznivé komédie/paródie, vedel som že ma Austin Powers nesklame. A ani ma nesklamal. Každému je zrejme hneď jasné aký známy film sa tu paroduje: filmy s Jamesom Bondom. Do slova, do písmena a do bodky som sa od začiatku filmu smial až po koniec. Kontrast hlúpeho agenta (Mike Myers) a zlého zloducha (Mike Myers), ktorý sa ako inak snaží o niečoho zničenie. V jeho ceste mu však stojí odhodlaný Austin Powers. Parádny film, ktorý neberte vážne a vychutnajte si ho, pretože občas jednoduchá zábava prospeje. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ako sa patrí. Veľa originálnych paródií a vtipu, čo sa týkalo "mužó", miniatúrneho klonu doktora Zloducha, odpočítavania času, scénky s hrou s tieňmi, ale odľahčil sa od témy času a jednoducho nezmyselne nechal urobiť robota z Elizabeth Hurley, pritom v minulom diely telefonovala s matkou a netrápil sa ani inými časopriestorovými zmenami, ale keďže to v tom filme povedali, nemusím to brať do úvahy, naopak to bola sranda. Nemyslím si, že to bolo nepodarené, stále sa dá na tom zabaviť, napríklad v paródii na televízne debaty medzi ľuďmi. Opäť je to vysoko podcenené ohľadom sveta a tunajšieho hodnotenia, ale to urobili asi tie nechutnosti ohľadom pitia hovien, poleptaného tlsťocha, ktorý v závere hovorí celkom vtipné veci ohľadom toho, že svoje mužstvo dole nevidel už vyše dvoch rokov, čím sa dá podľa zákona považovať za mŕtve. Proste som sa bavil aj vďaka vylodeniu s kráskou ako z filmov o Jamesovi Bondovi, ale uznávam, že to nie je film na rehot počas celého filmu, že to nie je humor pre všetkých a že všetko nie je až tak do hĺbky vtipné. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Byť jsem nečekal žádný zázrak, dvojka Austina mě vcelku překvapila. Ve filmu se střídají lepší momenty z horšímy a najde se i něco málo opravdu povedených gagů, žel bohu i několik vyloženě trapných až nechutných. Camea Tima Robbinse, Woody Harrelson a dalších potěší, ale největší klad filmu je Heather Graham jako Felicity Shagwell, která je ozdobou filmu. Celkově vzato se jedná o čistý průměr, tedy 5/10 PS: Tento díl jsem viděl jako první. Po shlédnutí všech se ukázalo, že Heather Graham je tou nejlepší z Powers girls, a že všechny díly série jsou si podobné jako vejce vejci. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Překlad německého názvu filmu je Spy in the Secret Missionary Position. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno