Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, trapný, trapný. Bohužel lépe to napsat nemohu. Na film jsem se chtěl podívat kvůli jeho slušnému hodnocení. Ale asi nic tak bezduchého jsem ještě neviděl. I když bych to bral s nadhledem jako paradoii, je to trapnost nad trapnost. Je to jeden z mála filmů, které jsem bohužel ( nebo pro mne spíš bohudík ) nedokoukal do konce a dal nejnižší hodnocení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Mám plán. Budu dělat, že jsem onemocněl botulismem. Stráž přiláká můj bolestný křik a přijde se podívat. Ty zatím vykopeš jámu a vysteleš ji nabroušenými kartáčky na zuby …“ Tak to je tradičně geniální plán. Snímek až tak geniální zase není, ale mě to bavilo. I když kvůli opakovanému vtipu oživly některé postavy. Navíc jsem se zamiloval do Vanessy na dálkové ovládání. Dokonalá žena. Ovšem největší zábavu mi přineslo zuřivé Mémini, za jehož výrobu děkuji Frau Farbissině. Ta je sexy minimálně tak jako Tlustý Parchant, ale to už bych asi neměl prozrazovat, protože o propracovaný děj ... tady tradičně vůbec nejde.Tak nastartujte své Shaguary a jdeme na to, baby. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama