Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jediný díl ze série co jsem viděl, a další nechci. Komedie plná vtipů, u které jsem se dvakrát sotva pousmál, a i to jenom “útěšně”, že aspoň něco přehlušilo tu infantilní křeč všeho kolem. Rowan Atkinson hraje blbce, ale je vtipný každým gestem, mimikou, tónem hlasu. Adam Sandler hraje blbce a je vtipnej přiznanou trapností, vědomím, že zas tak vtipnej není. Ale Mike Myers a jeho vtipy vtipné NEJSOU. Nevzbuzujou nic, jen údiv “co to má být?”. Dokonce i rádobyparodické vsuvky ze známých filmů jsou samoučelně použité, bez spojitosti s čímkoliv ve filmu. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Film očividne stále spochybňuje Bonda a samotný názov je samozrejme odkazom na Špióna, ktorý ma miloval, a opäť zisťujem, že nikto to nerobí lepšie ako Myers. Po úspechu prvého dielu si myslím, že dali Myersovi voľnú ruku, pretože veľa vecí v tomto filme je dosť ďaleko. Príkladom môže byť veselý boj medzi Austinom a Mini-Me a rovnako vtipná scéna v stane. Nič viac neprezradím. Iná vec je, že celkové efekty tentoraz pôsobia oveľa prepracovanejšie, čo je pravdepodobne tiež spôsobené úspechom predchádzajúceho filmu. 6/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pečlivá stylizace do přepálené bondovky a/ze 60. let se blíží geniálnosti, přesto můj zájem ke konci už opadal. S Myersov(sk)ým humorem se to má totiž jako na houpačce – od roztomile infantilního po fekálně nechutný, od vtipně přihlouplého po debilně trapný; ale často jen nudně nijaký. Samostatnou zářivou hvězdičku si ovšem zaslouží bezvýhradně šukadelická Heather Graham, yeah baby! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Austin Powers si znovu střílí z Jamese Bonda a pořád balí holky na zkažený chrup. Mike Myers se zase jednou odvázal ve velkém stylu a vtrhl v pokračování svého hitu k divákům v takřka nevkusné kreaci muže, který je nejen důvtipný, domýšlivý, ale také neodolatelný svůdník, ale jen do té doby než ztratí svoje "múžo". V pokračování toho Myers semele ještě víc než v poněkud skromněji pojaté jedničce a stále se tváří korektně. Ušetřeny nezůstanou ani některé provařené celebrity, ale vše je tak nějak nahozeno bez ladu a skladu. Navíc Myers je poněkud extravagantní komik a jeho komika nemusí sednout každému. Často to tedy pro nepřipraveného diváka vyznívá tak, že Myers je trapný a nevtipný. S tím se nedá nic dělat, ale gagů různé úrovně je do filmu napěchováno tolik až to připomíná natlakovaný hrnec. O děj tady vlastně ani nejde, protože je stejně skrz naskrz prošpikován vtípky a narážkami a to nejčastěji na sexualitu. Nakonec se u téhle svérázné komedie dá pobavit, ale jde o to, jak moc máte rádi Mike Myerse a jeho stylově podávaný humor nehumor. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Překlad německého názvu filmu je Spy in the Secret Missionary Position. (PußyMagnet)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama