Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

willis 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale líbilo se mi to víc než jednička i když v podvědomí vím , že je to stejně praštěný a že některé vtipy jsou recyklovaný ze Špionátora.. neumím si prostě vysvětlit, že jsem se u toho bavil víc. Asi senilním. ... jo, a H. Grahamová je jako Felicity Šukvelová sladká jako vždycky. :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Strašne primitívna hovadina. Napriek tomu, som ju videla minimálne 10x a netuším prečo. Popravde vždy, keď ide na silvestra v televízii kuknem si ju..A na polovici vecí, čo sú v nej sa ani nesmejem a ani ma to nebaví. Herec zo seba robí stopercentného blbečka. A ostatné herečky nás ohurujú veľkým poprsím. Ale čo už. Aj tak to pozerám 40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pečlivá stylizace do přepálené bondovky a/ze 60. let se blíží geniálnosti, přesto můj zájem ke konci už opadal. S Myersov(sk)ým humorem se to má totiž jako na houpačce – od roztomile infantilního po fekálně nechutný, od vtipně přihlouplého po debilně trapný; ale často jen nudně nijaký. Samostatnou zářivou hvězdičku si ovšem zaslouží bezvýhradně šukadelická Heather Graham, yeah baby! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)
  • Překlad německého názvu filmu je Spy in the Secret Missionary Position. (PußyMagnet)
  • Když byl film poprvé promítán v Jížní Korei, Austin Powers: International Man of Mystery zde nebyl nikdy vysílán a přístupný byl pouze ilegálně na videokazetách s názvem Incorrigible 007. Proto před začátkem filmu distributor pustil videoklip Madonny "Beautiful Stranger" a v titulcích před filmem zesumarizoval předchozí děj. V roce 2000 se dostal v Koreji do kin i první díl pod názvem Austin Powers Zero. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama