Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru tak vysoká, že se tomu mohla zasmát maximálně první lavice ve zvláštní škole, která zrovna absolvovala lobotomii mozku. Přiznávám, že jsem vydržel jen do půlky filmu, ale i tak stačilo. Co to mělo bejt? parodie a komedie? Aha...tak to se omlouvám, ale asi žiju na jiný planetě, protože tohle ne. Ti, co to natočili, se měli nejdřív podívat na žhavý výstřely, aby se trochu inspirovali, jak má vypadat parodie. Tohle byla jen snůška trapnejch keců či trapnejch scének a to vše s rádoby sexistickým podtextem podtrhující trapným ,,hercem,,, kterej timhle svou výbornou kariéru začal a zase skončil. víc k tomu nemám....prostě USA no...nikdy nevíš, co vypustí do světa...jestli to jsou rakety na Afghánistán nebo podobné sra*ky ----> 10% za pár pěkných ženských ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jediný díl ze série co jsem viděl, a další nechci. Komedie plná vtipů, u které jsem se dvakrát sotva pousmál, a i to jenom “útěšně”, že aspoň něco přehlušilo tu infantilní křeč všeho kolem. Rowan Atkinson hraje blbce, ale je vtipný každým gestem, mimikou, tónem hlasu. Adam Sandler hraje blbce a je vtipnej přiznanou trapností, vědomím, že zas tak vtipnej není. Ale Mike Myers a jeho vtipy vtipné NEJSOU. Nevzbuzujou nic, jen údiv “co to má být?”. Dokonce i rádobyparodické vsuvky ze známých filmů jsou samoučelně použité, bez spojitosti s čímkoliv ve filmu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Mám plán. Budu dělat, že jsem onemocněl botulismem. Stráž přiláká můj bolestný křik a přijde se podívat. Ty zatím vykopeš jámu a vysteleš ji nabroušenými kartáčky na zuby …“ Tak to je tradičně geniální plán. Snímek až tak geniální zase není, ale mě to bavilo. I když kvůli opakovanému vtipu oživly některé postavy. Navíc jsem se zamiloval do Vanessy na dálkové ovládání. Dokonalá žena. Ovšem největší zábavu mi přineslo zuřivé Mémini, za jehož výrobu děkuji Frau Farbissině. Ta je sexy minimálně tak jako Tlustý Parchant, ale to už bych asi neměl prozrazovat, protože o propracovaný děj ... tady tradičně vůbec nejde.Tak nastartujte své Shaguary a jdeme na to, baby. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ten dobrej první díl. Nádhernou E. Hurley vystřídala krásná H. Graham. Vtipů je zde méně a méně povedených. Oproti pilotu je zde více oplzlostí a nechutnostÍ (viz ten fakt hodně nepovedenej tlusťoch). A k tomu je i nesrovnatelný dabing. I ten příběh už lehce ztrácí. Na druhou stranu, a za to dávám 3.*, mě fakt pobavila ta scéna z té talk-show na začátku, jak se tam setkává Dr. Zloduch se synem. To bylo fakt hodně povedené.... Zbytek už spíše podprůměr. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Když Austin a Felicity přejíždí přes anglické kraje, Austin poznamená, že Anglie vůbec nevypadá jako Jižní Kalifornie. Celý film se samozřejmě natáčel v Kalifornii. Tato poznámka nebyla ve scénáři, čemuž nasvědčuje i reakce Felicity, která se Austina zeptá: "Co?" (PußyMagnet)
  • Původní název filmu je Austin Powers 2: Wrath of Khan. Vypraveč na začátku prohlásí, že vzhledem ke sporu se film přejmenoval na Austinpussy, ale finální název, aby film dostal hodnocení PG-13, je The Spy Who Shagged Me. (PußyMagnet)
  • Spolu s postavami Austina Powerse, Goldmembra, Dr. Zlouna a tlustého parchanta, které Mike Myers hrál, namluvil herec jěště na začátku filmu kosmonauta, který řekne: "Oh my gentle Jesus." (PußyMagnet)

Reklama

Reklama