Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, trapný, trapný. Bohužel lépe to napsat nemohu. Na film jsem se chtěl podívat kvůli jeho slušnému hodnocení. Ale asi nic tak bezduchého jsem ještě neviděl. I když bych to bral s nadhledem jako paradoii, je to trapnost nad trapnost. Je to jeden z mála filmů, které jsem bohužel ( nebo pro mne spíš bohudík ) nedokoukal do konce a dal nejnižší hodnocení. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Byť jsem nečekal žádný zázrak, dvojka Austina mě vcelku překvapila. Ve filmu se střídají lepší momenty z horšímy a najde se i něco málo opravdu povedených gagů, žel bohu i několik vyloženě trapných až nechutných. Camea Tima Robbinse, Woody Harrelson a dalších potěší, ale největší klad filmu je Heather Graham jako Felicity Shagwell, která je ozdobou filmu. Celkově vzato se jedná o čistý průměr, tedy 5/10 PS: Tento díl jsem viděl jako první. Po shlédnutí všech se ukázalo, že Heather Graham je tou nejlepší z Powers girls, a že všechny díly série jsou si podobné jako vejce vejci. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé maximální hodnocení tohoto filmu patří jednoznačně k těm nejpřestřelenějším, což mi je v tomto případě zároveň ale i naprosto ukradený, neboť co tu ve své trojroli předvádí Mike Myers, tak to je jednoduše fenomenální, nezapomenutelný, geniální a především totálně kultovní! A konkrétně jeho Dr. Zloun nemá absolutně obdoby a ještě teď se nad všemi těmi jeho gesty a ksichty dávím smíchem. Ultimátní nářez!!! Možná je to tedy až trapný, ale tohle je pro mě prostě vrchol zábavy. Jednoduchý, až primitivní, ale neuvěřitelně vtipný. Zápletka je ale jinak neskutečně tupá a slouží opravdu jen jako podklad pro exhibici Mika Myerse, což ovšem bezezbytku naprosto toleruji. Abych ji ale jen neshazoval, zároveň disponuje i hromadou parádních nápadů a originálních momentů, které jsou taky fakt kulervoucí a jen tak nezapomenutelný. Vizuální stránku, respektive kompletní stylovost lze pak považovat za zcela nezaměnitelnou a nepřehlédnutelnou, prostě „austinopowerskou“ pecku. Každopádně určitě i věřím, že spousta diváků nad Powersem ohrne z mnoha aspektů nos, ale pro mě osobně jde u Špiona, který mě vojel, o nedotknutelnou zábavu, která mě pokaždé dostane do totální extáze, jo, tohle je prostě jedna velká, gigantická prdel, a opakuji, Mike Myers je bůh!!! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Záběry z filmu byli použity v reklamě DirecTV. (PußyMagnet)
  • Překlad německého názvu filmu je Spy in the Secret Missionary Position. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama