Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, trapný, trapný. Bohužel lépe to napsat nemohu. Na film jsem se chtěl podívat kvůli jeho slušnému hodnocení. Ale asi nic tak bezduchého jsem ještě neviděl. I když bych to bral s nadhledem jako paradoii, je to trapnost nad trapnost. Je to jeden z mála filmů, které jsem bohužel ( nebo pro mne spíš bohudík ) nedokoukal do konce a dal nejnižší hodnocení. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlé kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

S Austinem Powersem je to prostý - buďto na jeho "hru" přistoupíte nebo ne! Samotnýho mě až zaskočilo, jak moc sem se při tom bavil, protože většinou komedie podobného ražení bez milosti sestřelím. Ovšem Myers přístupuje k nechutnostem všeho druhu s takovým nadhledem a grácií, navíc všechno žene až úplně do krajnosti, takže výsledek překvapivě není infantilní ale zábavný!... Austin Powers by mohl být manuálem pro většinu "teen-komedií" (vč. těch českých)! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Záběry z filmu byli použity v reklamě DirecTV. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama