Reklama

Reklama

Velikonoční dobrodružství

  • USA The Easter Egg Adventure (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na Vajíčkový den, kdy se ve Vajíčkově vyrábějí všechna velikonoční vajíčka, se odehraje ten nejodpornější zločin v dějinách. Zásluhou protřelé zlodějské tlupy všechny nádherné kraslice přes noc zmizí, což vážně ohrožuje nadcházející Velikonoce. Proto se skupina neohrožených vajíčkovských hrdinů (místní učitelka, ředitel školy, cukrář a jeho žena, noční hlídač a matka hlavního podezřelého) vydává na strastiplnou pouť, během níž zachrání Velikonoce a možná se dozvědí i něco o sobě samých. Kouzelná pohádka Velikonoční dobrodružství je určena pro všechny kluky a holky, kteří mají rádi příběhy plné napětí a úžasných vtipů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Musim to sem napsat. Odkdy už v pohádkách rapujou?...Příšerný kam ten svět spěje. A co si o tom všem člověk pak má myslet. Arrrgh ! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Výber netypického typu 2D animácie nie je na škodu, škoda je akurát, že výsledok mi neprišiel ktovieako sympatický. Podivné je trochu aj chovanie zvieracích postavičiek, ťažko ale povedať, či je to negatívum, pretože to aspoň nie je tradičné detské klišé. Dokiaľ sa príbeh odohráva v mestečku, viacmenej nezaujme, po prehupnutí sa do neprebádaneho sveta temného lesa dostáva dobrodružný i humorný charakter a je v pohode sledovateľný. Nudí iba častá a pre detský film nemiestna romantika medzi dvoma postavičkami a plno piesní. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tuto špatně animovanou kraslicovou story jsem sledoval po boku dvou slečen majících tři, potažmo sedm let. Ta starší vydržela před obrazovkou necelých pětadvacet minut, ta mladší se ani pořádně dívat nezačala. K závěrečným titulkům jsem tedy s vypětím všech sil došel pouze já a tak se ptám „pro koho je Velikonoční dobrodružství určeno?“. Děti to očividně nejsou! ()

Reklama

Reklama