Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na tomhle golfovém hřišti se už nedá hrát! Začal tu totiž řádit tajemný a nebezpečný zabiják. Řešení? Zorganizujeme na něj pořádný bláznivý lov! (Chupacabre)

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Čeľuste tromácky šialenej a zlej sekačky masakrujú nezastaviteľne účastníkov golfového turnaja. Na extrémne samočinnú potvoru bude platiť ako inak len zásah z kategórie šialených riešení. Pre navnadenie na tento jemne parodický lacnejší horor môže celkom dobre poslúžiť o osem rokov starší sekačkový kraťas Josha Beckera a Scotta Spiegela – Torro. Torro. Torro! (1981). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tromácká odpověd na Čelisti se povedla. Nečekal jsem nic a nakonec jsem dostal sice lehce amatérskou ale o to zábavnější šílenost kde se sekačka na trávu zblázní a začne zabíjet kohokoliv. Několik motivů a parodických situacích je naprosto parádní a plno dnešních režisérů parodií by se mohlo přiučit. Nicméně to není nic převratného a film je i docela zbytečně dlouhý. Ale na jedno zkouknutí výborné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že film produkuje společnost TROMA, očekával jsem další „nářez“ morbidní zábavy a tak jsem se na to vyloženě těšil. Jenže jak se ukázalo tato sekačková parodie na Čelisti, zas až takové terno nebyla. Jde spíše o dost průměrnou záležitost, jejíž přemrštěná stopáž místy dost nudí a snad dvakrát jsem se přistihl, že u toho usínám. Začátek sice příjemně navnadil a zdálo se, že i atmosféra by nemusela mít chybu (potemnělý zvukový doprovod uvádějící na scénu plechového zabijáka byl skoro stejně působivý jako u jeho zvířecího vzoru), jenže celý prostředek filmu se nese v dosti ukolébajícím stylu a teprve konec mne probudil z letargie. Způsob lovu sekačky a její „chování“ se opravdu místy až moc podobalo JAWS, jenže tady mi to přišlo poněkud trapnější. Nemám nic proti nadsázce a tvůrci se jistě snažili diváky pobavit, jenže házení balíku sena s balónky a jízda na dálkové ovládání na mne moc velký dojem neudělalo. O něco lepší to už bylo se scénami, kdy se začaly sekat lidské údy. Tady jsem se jako hororový fanda i pokochal, leč těchto momentů bylo žalostně málo. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Samotny napad se sekackou chvalim, stejne tak parafrazi na spielbergovy celisti (zralok - more, v tomto pripade sekacka na travu - golfove hriste). Ale co se sekackou, ktera nejde trictvrte filmu videt?! Navic filmu chybel tak typicky tromacky vtip a disko diktat let osmdesatych, ktere je pro tyto releasy tak typicke...a gore, toho bylo prachbidne. Nemuzu dat vic nez dve hvezdicky, asi jsem porad namlsan Terror Firmerem. (40%) [141007] ()

Reklama

Reklama