Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlava mnohopočetnej famílie kúpi menší hotel uprostred lesa. Napriek vidine rýchleho zbohatnutia sa všetci čoraz viac "ponárajú" do dlžôb. Zákazníkov niet, všetci turisti hotel obchádzajú. Jedného večera, keď sa zdá, že deň prejde rovnako ako všetky ostatné, prichádza neznámy muž, ktorý sa stáva prvým zákazníkom. Nasledujúce ráno je vo svojej izbe prekvapivo nájdené jeho mŕtve telo. Táto udalosť spúšťa sled "náhodných" okolností, ktoré nemajú obdobu. Čoho všetkého je "Tichá rodinka" pre zachovanie dobrého mena hotelu schopná? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (33)

petero 

všechny recenze uživatele

Taký menší odkaz na The Adams Family na ktorý viac odkazuje plagát ako samotný film. Táto rodinka sa snaží prevádzkovať hotel Pánu Bohu za chrbtom, smolu má však v tom, že do ich hotelu sa chodia ubytovávať len samý samovrahovia a tak najväčšie starosti majú s odpratávaním mŕtvol aby si zachovali dobré meno (reputácia úmrtie v tomto hotelu nie je zrovna ktovie čo). Úsmevná čierna komédia ktorá neuškodí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ji-un Kim měl méně zajímavou začátečnickou tvorbu, než se dostal ke svým dokonalým novodobým dílům a "Quiet family" je i přes zajímavý námět a černohumorné vyznění, velice slabým, satirickým hororem (kde se však objevila řada výborných korejských herců, jež jsou v současné době, ve své domovině hvězdami. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Už tahle Kimova prvotina silně naznačila, že ten chlap má čuch na skvělý projekty. A překvapivě ani moc nevadí, že jeho Tichá rodinka má několik grandcanyonských děr a až příliš sází na faktor náhody. Tyhle nešvary totiž bezpečně vynahrazuje situační humor a perfektní obsazení v čele s Oldboyem. Kombinace nájemného vraha, záměny osob a bizarních úmrtí pak dokonce může připomenout divadelní představení, avšak nenuceně a roztomile podanou. Počítejte tedy hlavně s černou komedií, horor to připomíná asi jen tou bleskurychle kupící se hordou mrtvol. (80%) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Úvodná tretina je veľmi vďačná čiernohumorná horor-satira, kedy vám rodinka prevádzkujúca ubytovaciu chatu v lese svojou bizarnosťou vzdialene pripomenie Addams family :-) (plus nadôvažok tu máme ešte meno mladšej dcéry - Mína). V priebehu filmu potom tempo ako aj vtipnosť občas kolíše, ale naštastie to zachraňuje dobré herecké obsadenie, ktorému dominuje ako vždy vynikajúci Min-Sik Choi. Napodruhé sa mi to paradoxne páčilo ešte viac a je to u mňa za čisté 4*. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi, velmi černá komedie, ve které se postupně bizardním způsobem vyvraždí nebo je vyvražděno snad všechno, co navštíví hotýlek. Na filmu je nejvtipnější, jak se na oko bere vážně a ani jednou na diváka spiklenecky nemrkne. Má to svoje mouchy, občas je to až moc rozvleklé, ale korejská herecká smetánka v čele Song Kang-hoem tomu dává osobité kouzlo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama