Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než Rytíř Démon, jelikož místy film dost nudí (asi bude lepší kratší režisérská verze). Na druhou stranu - márnice, upíři - vlastně prsaté (silikonové) rozkošné nahatky, zábavné gore (vytrhávání srdce - trik s jazykem je obzvláště povedený, utržení hlavy, rozseknutí sekerou...) a povedené osmdesátkové masky (Lilith měnící se v pekelného démona či její zrození). Parodie na náboženské fanatiky, co jsou ve skutečnosti oběma nohama v pekle. A jako doprovod jsem sice čekal spíše The Creepshow nebo Misfits, ale Anthrax, Free, Thin Lizzy, Zen Cowboys nebo The Sweet taky dobrý.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Bordello Of Blood - Anthrax ,2. This Is Not A Love Song - Kerbdog ,3. All Right Now - Free ,4. Jailbreak - Thin Lizzy ,5. Ballroom Blitz - Sweet ,6. Deuce - Redd Kross ,7. Still Loving You - Scorpions ,8. 30 Days In The Hole - Humble Pie ,9. Love's Got Me Doin' Time - Cinderella ,10. From The Underworld - Herd ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Poviedky zo záhrobia" majú svoje stále miesto v mojej top desine obľúbených televíznych seriálov. Je to zábavná, horrorová séria poviedok, ktoré uvádza vtipný, bizarný kostlivec Crypt Keeper. V rámci tohto projektu vzniklo aj niekoľko celovečerných filmov. Tie sa mi už však až tak moc nepozdávajú. Celovečerný formát "Poviedkam zo záhrobia" moc nesvedčí. Ani pri sledovaní tohoto upírskeho príbehu som sa veru nebavil a absolútne vôbec nebál. Dalo by sa povedať, že som sa takmer až nudil. Ešte že tam bolo k videniu zopár pekných prsatých upírok, pri ktorých som na chvíľu zbystril pozornosť. ** ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Jak mohlo takhle brakové oplzlé osmdesátkové béčko vzniknout na konci devadesátek? Kdyby mi bylo 13, dodám ÚŽASNÉ , ale doby, kdy jsem tajně v noci koukal na Novu a zíral, jsou pryč. Málo gore, moc kecání, celovečerní formát spíš Krypťáky zabíjí.----- Klasický zástupce příkladného vtipného béčka. A ty masky! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama