Reklama

Reklama

Eve pracuje v restauraci a jediným světlým bodem jejího všedního, nudného života je občasná možnost vidět Jeffa, nejobletovanějšího muže ve městě, po kterém už dlouhá léta touží, ale samozřejmě beznadějně. Když se ve městě objeví krásná sexbomba Linda, Jeff a Evin poněkud přihlouplý starší bratr Chuck se kolem ní hned začnou točit. Jenomže krásná Linda se o muže vůbec nezajímá. Předmětem její touhy je Eve... (AMC Czech)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Možná je můj úsudek trochu zkreslený tím že zbožňuju i zem po níž Marla Sokoloff chodí, ale tohle je vážně dobrý film. Dokonce snad ten nejlepší v němž si zahrála. Scénář konečně využil jejího šarmu na maximum, a navíc je napínavý sám o sobě. Troufnu si tvrdit, že bych se bavil i kdyby její místo obsadila nějaká druhořadá rádobyhollywoodská hvězdička. Potěšila mě i Jennifer Tilly, která zahrála něco úplně jiného, než bych od ní po zkušenostech s Shadow of the Wolf očekával. Lepší tři hvězdičky za film a tradiční dvě dávám za princeznu v růžové v hlavní roli. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

It wasn’t as bad as all that. Jasně, schéma, růžová knihovna, přehledné lidské pozitivní/negativní typy a happy ending. A taky jednoduší, dosud infantilní Jeff a Eve’s brother. Na druhé straně ale, docela pěkný příběh, podávaný ve všech jemných citových odstínech a "podvrstvách", tak jak je mohou cítit a ztvárnit jenom ženy. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Marla Sokoloff byla důvodem... A nelituji! :) maloměšťáctví, "kontroverze" a hledání v tv filmu na sobotní odpolednne... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká komedie o životě v kanadském maloměstě. Městečko Squamish o necelých 20 000 obyvatelích nabízí malebné prostředí Britské Kolumbie asi 60 km severně od Vancouveru. To je tak vše, co lze o filmu říci. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama