Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

nash. 

všechny recenze uživatele

Seagal v nejlepší formě předvádí kousky, na které je v nostalgické náladě radost pohledět. Stále je to však béčko jako bič, které se ani nesnaží z téhle škatulky prokopat pryč. Zdlouhavý rozjezd, občas nějaká komicky naivní scéna, která poněkud shazuje Stevenův zarputilý strnulý pohled, kterým se snaží dodat roli vážnost. Když však dojde na akci, je to zábava i když nemá ten vrcholový drajv, který by z ní udělal nezapomenutelnou záležitost. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ked som začal pozerať tento film tak som sa triasol ako huspenina. Seagalo uz bol vtedy môj oblubeny herec ale nevedel som, čo od tohto filmu môžem očakávať. Zrazu pobežal nadpis Hard to kill a naskočila dynamická hudba ktorá hovorila za všetko. Bitky sú rýchle presne v seagalovskom štýle. Zlomených rúk tam je neurekom, a je to asi jediný film kde sa seagal vizliekol do polo naha. Kelly LeBrock je ešte v tých rokoch očarujúca a celkom jej to zo seagalom sekne. Najlepší je záporák ktorý oddelá jeho žen a seagal mu potom krk prepichne s tágom. A na to povie "Za mou ženu, jdi do prdele a umri". Proste najdynamickejší, najromantickejší seagal akého som kedy videl. Dať pod 4* je obrovský hriech. A na to, se múžete spolehnout. :))))))))))))))))))))))))))) ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Seagalových filmů vypráví příběh pomsty člověka, který přišel o rodinu a sám se probudil po sedmi letech z komatu. Příběh je sice jednoduchý, za to je zde spousta kvalitní akce, kvalidních bitek a Seagalova Aikida. Film provází i spousta skvělých, nezapomenutelných hlášek. Pro mě už je to klasika žánru a dávám jí 100% :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektiv Storm pořídí videozáznam schůzky neznámého poslance s podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora. Zločinci však detektiva odhalí, a aby získali usvědčující videokazetu, zavraždí ho i s celou rodinou. Seagal se po letech probere z kómatu a půjde si s padouchy vše vyříkat osobně. Stará dobrá "seagalovka", ale dneska už působí dost absurdně. 60% ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle těžká nostalgie, v době puberty jsem ten film viděl snad pětkrát. I dneska to pro mě zůstává jednou z nejlepších (ne - li tou nejlepší) Seagalovkou a čas od času na ni rád mrknu. Je tu to, co má v takovémto filmu být. Nic moc logika, zlí policajti, solidní akce, hudba a samozřejmě nějaká ta žena. Navíc tu dostane přes hubu Boby Sixkiller a Steven tu hodí jednu z nejgeniálnějších hlášek vůbec ("Fuck you and die!", v geniálním českém překladu "Jdi do prdele a umři"), zkrátka luxus. Na víc než tři to teda není, ale v tomhle případě to není důležité. Neokoukaný (a hubený) Seagal v nejlepší formě. 60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)

Reklama

Reklama