Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou krimi komedie z amerického San Diega je poněkud svérázný polda z protidrogového oddělení Mike Dooley, samotář, který kašle na vnitřní směrnice a dělá všechno proto, aby dopadl významného obchodníka z drogami Lymana. Je ve své snažení tak úspěšný, že se ho Lyman pokusí zabít. Bohužel neúspěšně. Jediným důsledkem je zničený vůz. Protože překupník chystáý velký kšeft, požádá o rychlé přidělení nového vozu, aby mohl pokračovat ve sledování. Místo vozu však překvapený policista dostane nového, poněkud netradičního parťáka. Psa, německého ovčáka, který je sice úředně veden jako K-9, ale jinak má jméno Jerry Lee. Byl vycvičen k hledání drog, rejstřík jeho schopností je však mnohem širší. Kromě výcviku má ovšem Jerry také velmi výraznou osobnost. Pracuje jen když se mu chce, zato je ochoten kdykoli přispět k rozvratu Mikeova osobního života, popřípadě zničit něco v jeho bytě či autě. Dvojice, která se k sobě absolutně nehodí je přes všechny rozdíly a nesrovnalosti nucena spolupracovat na dopadení Lymana. A tak je jasné, že počáteční potíže budou nakonec překonány, dvojice se stane nerozlučnou dvojicí a všechno dobře dopadne. Nebo ne? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (111)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Perfektní odlehčený snímek, který se suverénně zařadil do programového schématu každé televize a nejedna televize jej každým rokem opakuje pořád dokola. Tvůrcům se dokonale povedlo skloubit humor se sympatickým obsazením a podařila se vytvořit i velmi příjemná a místy i vtipná atmosféra. Herecké obsazení naprosto dokonalé, Jerry Lee je obrovský sympaťák a jeho parťák James Belushi jakbysmet. Snad jediná věc, kterou bych K-9 vytkl, je trochu jednodušší děj a ne moc povedený závěr. Jinak vše funguje perfektně. Chemie mezi jednotlivými postavami, atmosféra, výkony, vše přesně odpovídá jednoduché, příjemné a vtipné komedii, na kterou se vždy milerád znovu podívám, a která mě vždy potěší a pobaví. 9/10. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

James Belushi nepatří k mým oblíbeným hercům a za to malou hvězdičku dolů. Německý ovčák je moje nejmilejší psí rasa a za to velkou hvězdu nahoru. Samotný film je detektivně-akční komedií s několika dobrými hláškami a vtipnými momenty, ale vlastně nic extra. Jediným výrazným kladem filmu je tedy ta chlupatá továrnička na hovna - Jerry. 60% ()

Reklama

HRom99 

všechny recenze uživatele

Ani si nespomínam, kedy som sa takto dobre naposledy nasmial na komédii pochádzajúcej z USA. Veľmi dobré dialógy, skvelý nemecký vlčiak a konečne niečo oživujúce aj v manželskom páre, kde on je kriminalista a ona manželka, večne čakajúca na svojho manžela. V tomto prípade si však obaja vedia z toho druhého utiahnuť a neprežívajú svoj osud nijak dramaticky. Keď pribudne "do rodiny" vlčiak, je to ešte zábavnejšie. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tomuhle filmu naprosto propadla a ještě se mě to nepustilo, a asi ani nepustí. Tento film se před takovou milovnicí psů jakou jsem jako malá bývala prostě schovat nemůže. Hlavně když jde o německého ovčáka, který byl a pořád je mou vysněnou rasou. Jsem hrozně ráda, že byl tento film vůbec natočený a že hlavní roli dostal i skvělý, věčně sarkastický a zábavný James "Jim" Belushi a můj milovaný Jerry-Lee. - "The woman is mine." ()

topi 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých hodně oblíbených filmů z konce osmdesátých let, kde se snoubí jemný humor s kriminálkou a počátkem devadesátých let u nás tento film koloval na vhs v rychlodabingu a v té době jsem ho viděl nespočetněkrát. Pséka Jerry Leeho si nešlo ihned nezamilovat a vždycky mě bavily kousky, které prováděl svému novému majiteli, policajtovi Dooleymu (James Belushi). Příběh je sice trochu postavenej na hlavu, ale co na tom, když se na to dobře kouká a i po letech zaručeně pobaví. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Lyman jezdí v Maserati Quattroporte Tipo AM 330. (HellFire)
  • Tříletý ovčák, představitel hlavní zvířecí role, musel projít tvrdým tříměsíčním výcvikem známé trenérky Kate Ann Millerové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)

Reklama

Reklama