Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou krimi komedie z amerického San Diega je poněkud svérázný polda z protidrogového oddělení Mike Dooley, samotář, který kašle na vnitřní směrnice a dělá všechno proto, aby dopadl významného obchodníka z drogami Lymana. Je ve své snažení tak úspěšný, že se ho Lyman pokusí zabít. Bohužel neúspěšně. Jediným důsledkem je zničený vůz. Protože překupník chystáý velký kšeft, požádá o rychlé přidělení nového vozu, aby mohl pokračovat ve sledování. Místo vozu však překvapený policista dostane nového, poněkud netradičního parťáka. Psa, německého ovčáka, který je sice úředně veden jako K-9, ale jinak má jméno Jerry Lee. Byl vycvičen k hledání drog, rejstřík jeho schopností je však mnohem širší. Kromě výcviku má ovšem Jerry také velmi výraznou osobnost. Pracuje jen když se mu chce, zato je ochoten kdykoli přispět k rozvratu Mikeova osobního života, popřípadě zničit něco v jeho bytě či autě. Dvojice, která se k sobě absolutně nehodí je přes všechny rozdíly a nesrovnalosti nucena spolupracovat na dopadení Lymana. A tak je jasné, že počáteční potíže budou nakonec překonány, dvojice se stane nerozlučnou dvojicí a všechno dobře dopadne. Nebo ne? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (111)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená klasická krimi-komedie v hlavní roli s Jimem Belushim a povedeným psem, který zprvu Mikeovi ničí život, ale pak se z nich stane sehraná dvojka, která společně polapí dealera Lymana. Skvělé gagy se psem se střídají s dobrou akcí a to přesně je to, proč bude tahle klasička ještě pár let běžek na všech kabelovkách! 65% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zazitok, ktory som mal pri tomto filme, ked som ho videl asi pred 17-timi rokmi na nemeckej RTL sa neda porovnat s dnesnym reprizovym zazitkom, ale aj tak som sa prijemne pobavil. Rod Daniel je skor serialovy reziser a bolo to citit aj v tejto komedii, pretoze tie zvuky, ktore vydaval ten pes a to jeho spravanie absolutne netreba porovnavat s realitou. Proste je to natocene cisto len pre zabavu a scenar? Ten mi bol vlastne ukradnuty, pretoze som to bral cisto len ako zabavu specialne kvoli psikovi. Niekde v zaujimavostiach som cital, ze je to skutocny policajny pes a v roku 1991 bol zastreleny pri skutocnej policajnej akcii, kde nasiel drogy v hodnote 1,2 miliona dolarov, ak sa to samozrejme vsetko zaklada na pravde... Rad by som si pozrel aj pokracovanie tejto komedii, ktora bola natocena presne o 10 rokov neskor... 10.11.2009 ______ James Belushi - (Dooley) +++ Mel Harris - (Tracy) +++ Kevin Tighe - (Lyman) +++ Ed O´Neill - (Brannigan) +++ James Handy - (Byers) +++ John Snyder - (Freddie) +++ Sherman Howard - (Dillon) +++ Cotter Smith - (Gilliam) +++ Hudba: Miles Goodman +++ ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tomuhle filmu naprosto propadla a ještě se mě to nepustilo, a asi ani nepustí. Tento film se před takovou milovnicí psů jakou jsem jako malá bývala prostě schovat nemůže. Hlavně když jde o německého ovčáka, který byl a pořád je mou vysněnou rasou. Jsem hrozně ráda, že byl tento film vůbec natočený a že hlavní roli dostal i skvělý, věčně sarkastický a zábavný James "Jim" Belushi a můj milovaný Jerry-Lee. - "The woman is mine." ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Dosť sympatická akčná komédia, ktorá zaujme najmä priateľským a humorným vzťahom medzi policajtom a jeho novým parťákom psom Jerrym Lee. Určite jeden z oddychových filmov, ktorý stojí aj za viac zhliadnutí. Hláška z filmu: "Pamätaj že ja mám len dve nohy". 1. "Kedže poznám váš názor na predpisy predpokladám že nemáte povolenie na prehliadku" 2. "Zožral ho pes" ()

RenataD 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád psy, určitě viděl "Komisaře Rexe",. Ani tento pes se moc neliší od Rexe. Je často inteligentnější než jeho pán a není jen jeho přítelem ale dokáže mu pomoci v nebezpečných situacích. Němečtí ovčáci jsou krásní hlídači, kteří milují svého pána, a proto se mi tento příběh moc líbil. Už tolik nezáleží na tom, jestli pes může dokázat, co příběh ukazuje. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Koton (Jerry Lee) byl ve skutečnosti policejní pes oddělení v Kansas City v Missouri. 18. listopadu 1991 byl zastřelen při pronásledování podezřelého ze zabití policisty. Deset dní před svou smrtí našel Koton 10 kg kokainu v celkové hodnotě přesahující 1,2 miliony dolarů. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)
  • Jednou ze skladeb použitých ve filmu je „Oh Yeah“ od švýcarského electro-dua Yello. (Frontie)

Reklama

Reklama