Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celeste Blodgettová se stěhuje do New Yorku, protože dostala práci u významných novin New York Examiner. Je to taková šedá myška, která je staromódní jak v oblečení, tak v názorech i chování. Brzy zjistí, že to nepůjde tak lehce, jak si představovala. Nezačíná jako reportérka, ale jako poskok, který ostatním píšícím novinářům ověřuje informace. Také samostatné bydlení, na které se tak těšila, se ukáže jako strašlivá díra. Naštěstí je tu sympatický soused Kyle, bytový designer, který si dokázal svůj byt proměnit ve velice útulné bydlení a Celeste nabídne, že jí pomůže s renovací. Stejně jako se změnil její byt, potřebovala by se proměnit i ona sama, pokud má vykročit za svým snem stát se úspěšnou novinářkou. V tom jí nečekaně pomůže její homosexuální bratranec, který si teď nechá říkat Dana Harrison. Ten jí slíbí, že ji zasvětí do zvyklostí a života ve velkoměstě a samozřejmě jí pomůže s její módní "přestavbou". Z kudrnaté dívky s brejličkami se rázem stane absolutní kráska, která omráčí i dosud zcela nedosažitelného slavného editora. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh o tom, jak se holka z vesnice snaží prosadit ve víru velkoměsta. Jak se snaží prosadit své dlouholeté sny a jít si za nimi. Oblečení neřeším. Snažili se o to, aby vypadala příšerně tak moc, až to přehnali. Spíš bych podotkla, že kdyby si takhle vyskakovala a chytračila na šéfa ve většině našich firem, tak by se jí rychle zbavili. ...ale to by to už nebyla romantická komedie. V dnešní době, kdy umí každý jen odsuzovat a kritizovat mi tento ohraný námět celkem sedl. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tahle "romantická komedie" měla jeden hooodně velekj problém. Hlavní hrdinka byla hrozně, ale fakt jako hrozně blbá! Nechápu, co na ní ten sympaťák soused viděl! (Btw, za toho je ta jedna hvězdička.) Milá Celesta se rozhodla jet do velkoměsta, kde byla dokonale ztracená. (Ona nekoukala na televizi? Nečetla knížky? Kristepane!) To, co si na sebe oblíkala, to by snad nedaly dohromady ani armády spásy. Prostě pitomá pitomá pitomá (x100) naivní pipka...Hroznej film... ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Je romantka a romantika, mě třeba tahle pohádka urazila hned, když se objevily myši. A lepší už to nebylo. Z hloupé, ale vcelku roztomilé kudrnaté holky se stala během pár minut pitromá tuctová koza. Tak tomu říkám posun. Nejvíc ze všeho tenhle pokus o film vypovídal nakonec o tom, jak si scénáristé z města předstanují holku ze vsi. A to o jejich přehledu vypovídá víc, než by chtěli. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Klišé kokotina, která je vhodná tak maximálně na sobotní dopoledne. A je docela smutné, že v těch rovných vlasech, bez brýlí a s tunou make-upu vypadá Celesta o hodně hůř (obyčejněji a navíc otekleji xD), než předtím. Embry ale cute. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama