Reklama

Reklama

Krvežízniví faraoni z Pittsburgu

(neoficiální název)
  • USA Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh

Obsahy(1)

V Pittsburghu někdo vraždí ženy obzvláště krutým způsobem a od každé si vezme nějaký ten suvenýr. Tu mozek, tam slezinu... znáte to. V každé oběti také nechá jako vodítko vzkaz psaný starými egyptskými hieroglyfy. Detektivové Sweeney a Joe zatím neúspěšně pátrají po původci oněch bestiálních vražd, což se ovšem má změnit, když se k nim přidá dcera jejich známého detektiva z Las Vegas, DeeDee... (DJ Lonely)

(více)

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

"Krvesajný faraóni v Pitsburgu" jsou typická VHS brakovka - lákavý název, plakát, který má pramálo společného s filmem, potenciální koncept zadrbaný marným scénářem a pár moneyshotů, které akorát tak vydají na upoutávku. Zoufale nezáživný pokus o mix hororu, krimi a parodie krachuje na naprosté neschopnosti všech zúčastněných vystavět vtip a podat pointu. Co do slibovaných krváren, spojených s účastí Toma Saviniho, se zase film v zájmu minimálního rozpočtu, který šel na kostýmy a výpravu, omezuje na hrstku statických gore záběrů, ale veškeré mordy se odehrávají mimo kameru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Svižný krimi horor o masovém vrahu, co si vybírá prostitutky. A ne ledasjaké, všechny totiž spojuje minulost - pocházejí z Las Vegas. Mordy jsou drsné, ale divák si je v detailu zas až tak neužije. Sbíječka, sekáček, motorová pila. Možná nejbizarnější je vysátí vnitřností pomocí výkonného vysavače skrze ústa... Jinak film není prvoplánově vtipný, což asi ani nebyl účel. Ovšem antikuřácká odvykací kůra nemá chybu! Každopádně směrem k závěru krve přibývá a nakonec jí je celá nádrž. Do určité míry bláznivé, a tak by nikdo neměl očekávat shakespearovské výkony. Viditelná je ovšem inspirace italským giallem - maskovaný vrah, brutální vraždy a samozřejmě barvy, jimž vévodí červená ve všech možných podobách. Samotný film pak vypadá, jako by vznikl v polovině osmdesátých let. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Masky Toma Saviniho jsou poznat a na to, že jde o nízkorozpočtovku, jsou opravdu výborné. No a Veronica Hart je tu prostě k sežrání. :) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Herci nejspíš unesený z nějaký psychyatrie, aby si v týhle shitce vůbec někdo zahrál. Všichni tam vypadali jak na tripu. ()

Reklama

Reklama