Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je tmavá noc. Do opuštěného přístavu tiše přijíždí limuzína a pod rouškou noci se tu setkávají dva z velkých bossů, podsvětí. Obklopeni ostrými hochy své ochranky, předávají si kufříky s tajemným obsahem..... Je tu však ještě někdo. Mladá žena s fotoaparátem zaznamenává průběh schůzky. Stačí však jeden neopatrný pohyb a dívka je prozrazena. Zalita do betonu končí v temných vodách přístavu. Zločinci netuší, že právě udělali osudnou chybu ......... (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle sakra mělo bejt? Akční možná, ale nudný to bylo neuvěřitelně a 96 minut se mi zdálo jako do nekonečna a ještě dál. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superdrsny film v amaterskom prevedeni s azijskou prichutou. Dnes taketo amaterske voloviny, ktore sa beru smrtelne vazne toci akurat tak Asylum. Skoda, ze som tento skvost nevidel ako maly chlapec. Urcite by som ho zboznoval. Ale dnes som sa nad nim akurat parkrat pousmial. Film, ktory obsahuje vsetko. Bitky, prestrelky, drsne charaktery, nahe zenske ale vsetko v trapnom prevedeni. Film vhodny len pre milovnikov toho najtvrdsieho trashu. 1/10. ()

Reklama

Reklama