Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Její manžel je zmatený. Syn a dcera se diví: co se s mámou stalo? Pro zaneprázdněnou advokátku Jane Berryovou je rodinný život skutečným překvapením - vůbec si na něj nepamatuje! Janein uspěchaný život svobodné ženy se nečekaně změní po nešťastné autonehodě. Když se po ní probere, její sobecký přítel neexistuje a místo něj je tu pohledný manžel a dvě roztomilé děti! Jane zjistí, že její nezávislý životní styl je tentam a teď se věnuje domácnosti, udržování tepla rodinného krbu a pomáhá ostatním. Celá situace je pro všechny tajemstvím, včetně Janiných rodičů, ale pro mladou ženu je to úžasný nový život... takový, jaký nikdy předtím neměla čas vyzkoušet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

nash. 

všechny recenze uživatele

To se vezme Otec rodiny, prohodí se role a ehjle, je tu další vánoční příběh. Mohl bych mít výhrady. Třeba ke scénáři a poněkud zmatenému principu změny, včetně nedomyšlených důsledků a vedlejších efektů. U těch to opravdu skřípalo. Nebo k řadě detaiilů, které už byly daleko za hranicí snesitelných klišé (úvodní posilovna). Na druhou stranu nejde o žádné veledílo k přemýšlení a jako jednoduchá televizní předvánoční jednohubka sledovaná ve dvou to byla překvapivě příjemná pohodovka.. ()

J.McClane 

všechny recenze uživatele

Zase jednou jen kroutím hlavou nad průměrným hodnocením. Ten film jsem zapnul náhodou dopoledne na Boží hod vánoční, vůbec jsem neměl v plánu zakotvit před TV na delší dobu. Snímek si mě však získal a odložil jsem připravenou knihu. Klasická vánoční slaďárna, ale tak to má být! Vždy je nutné měřit žánrem. Přeci vojenský pochod neobstojí jako ukolébavka a operní arie jako rocková pecka...Probuďte se... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemný vánoční film, ze kterého vánoční a pohodová nálada jen sálá a který přenese dokonale atmosféru Vánoc z televize až k vám domů. Takhle by měl vypadat vánoční film. Pohoda, rodina, úsměvy, vánoční atmosféra, prostě všechno to, co k Vánocům patří. A v okouzlení z této atmosféry jsem ochoten filmu odpustit i trochu slabší či nedomyšlený scénář. Je pravda, že ten konec není moc dobře dořešený, ale co se dá dělat, nakonec to tak nějak celé skončilo k mé spokojenosti, a tak nemám nějak chuť se v tom nadále pitvat. Pro mě je opravdu u vánočních filmů důležitá především ta vánoční atmosféra, a pokud mne nějaký film dokáže naladit na Vánoce a přenést to na mě, tak jsem mu ochoten leccos odpustit. Viděl jsem totiž už několik desítek vánočních filmů, specializuji se totiž na ně. A je pravda, že jen málokterý film je takto vánočně pohodový s tou pravou atmosférou. Takže zatímco ostatní uživatelé srážejí hvězdičky kvůli scénáři, já naopak hvězdičky přidávám kvůli celkovému vyznění filmu. V prvé řadě je to film vánoční, a tak na něj i pohlížím a porovnávám s ostatními vánočními filmy. A tenhle má atmosféru, což mi tu snad nikdo nevyvrátí. Takže právě za to celkové vánoční vyznění je to za čtyři hvězdičky. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Rozbeh filmu je skutočne ako z priblblej americkej blbiny, ale následne po začatí zápletky sa film rozbehne výborným tempom i smerom. Len škoda, že to vydržalo len pár minút. Vianočnú atmosféru tu človek spozná len podľa toho, že to povedia postavy, ktorý deň je v roku a vymenia si darčeky, ale tým to končí. Ale to by nebol problém, problém je v tom, že to nemá humor, napätie a ani harmóniu. O tom netreba rozprávať, to musí z filmu sálať. Vtiahnutie do deja: * Humor: * Romantika: * Nápad: ** ()

Sherman.X 

všechny recenze uživatele

Klid a pohoda. Poprvé jsem viděl v televizi kolem Vánoc a tak si mě to získalo, že jsem si zavedl tradici - každý rok na Vánoce si Klid a pohodu pustím a už tuhle osobní tradici dodržuji aspoň čtyři roky. Romantika, špetka mysticizmu (dárek od Santa Clause - hlavní postava ztratí paměť při autonehodě, prožije si pár dní s fiktivní rodinkou v budoucnosti a pak se probudí za volantem nabouraného auta "zpět v přítomnosti" a potká svého "budoucího" manžela), vánoční atmosféra a hlavně relaxační tempo, které je tolik spjaté s vánoční atmosférou. Jednou ročně na Vánoce vynikající podívaná, ovšem vidět to jindy nebo častěji, asi by film rychle poklesl v hodnocení. Přesto jde o můj nejoblíbenější vánoční film, který si na Vánoce pouštím po každý rok a pouštět ještě dlouho doufám budu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama