Reklama

Reklama

Syndrom vraha

  • USA The Killing Kind
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o mladém muži, který se kvůli kamarádům dopustí znásilnění dívky a dostává se za tento čin do vězení. Po návratu z tohoto pekla je jeho mysl zaplněna zlem a násilím, což ho donutí, aby se z něho stal brutální vrah žen. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý film, který si právem zaslouží odpad, tak příšerně jsem se nenudil už dlouho. Mám ten pocit jen já, nebo to ještě někomu celé přišlo jako přehlídka idiotů?! Herci se opravdu všichni chovají jako cvoci, někteří dokonce víc než hlavní cvok filmu. Škoda že ten obraz není ještě horší (mléčné sklo), kdyby byl úplně černý bylo by to nejlepší, tak by to aspoň nikdo neviděl. Film omílá již tisíckrát viděné téma, ale tak špatně, až z toho bolí oči. Ruce pryč. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Řitka je vážně ultimátní, nejenom že zkurví obraz ale poměrně i dabing, řitka je totiž šitka. Film není sice ničím výjmečným, ale má svoji atmosféru. Sice se poměrně dost ale opravdu dost dlouho táhne, ale i tak se sem tam objeví scéna která pobaví, ale opravdu film jako celek moc neobstojí, Savage je dobrej herec, i když tady my byl poměrně nesympatickej. Průměrný filmík, kterej bych jako horor moc nezadil spíše jako psychologické drama. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář filmu není sice moc originální, ale díky výkonu Johna Savage se jeho kvalita vyhoupla do průměrných vod. Kvalitu obrazu nebudu tentokrát moc hodnotit, protože šlo o pěknou mizérii, ale společnost Řitka na to upozornila již na začátku, takže ostatně jako skoro vždycky měla pravdu. Nejlepší na celém filmu není ani tak okoukaný děj jako spíš vydařená atmosféra, která se stupňovala přesně tak, jak se začalo měnit chování šíleného Terryho. Jenže to byl i zároveň kámen úrazu tohoto filmu. Jakmile totiž náš hrdina právě někoho nezabíjel, tak se dostavovala častá nuda, protože scénáristé nevymysleli nic co by děj okořenilo. Jedinou výjimkou bylo chytání krysy. Postupem času se nuda dostavovala stále častěji a mě začal přemáhat pocit spánku. A tak se stalo, že jsem si konec musel pouštět dvakrát. A právě konec se opět rozjede ve slibném tempu načeš mě úplný závěr docela překvapil. Čekal jsem sice něco jiného, ale musím uznat, že i toto finále bylo přijatelné. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pro mě pouze průměrný film. Za zmínku stojí snad jen výkon Johna Savage v roli Terryho. Tento mladý muž neustál nespravedlivé smýkání osudem a šel svému zatracení iniciativně naproti. Taky se dočkal trestu nejen hned, ale i po mnoha letech :-), kdy prožil peklo války ve Vietnamu a skončil na invalidním vozíku (Lovec jelenů, ochrnutý Steven). A pak že boží mlýny nemelou... ;-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie nezaujímavý o problémovom chlapcovi, ktorému začína prepínať viac a viac. Savage je v pohode, zápletka rovnako, aj keď som očakával nejakú nadstavbu. Vzťah medzi matkou a synom je miestami zvláštny. Ale miesto toho, aby ho dala na psycho-liečbu sa o neho "postará" sama. Tomu hovorím matka. Nie zlá dráma, ale trilerových prvkov mohlo byť k danej téme aj viac. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Krysy, které se objeví v tomto filmu, jsou ve skutečnosti krysy, které vycvičil Moe Di Sesso a které si zahrály ve filmech Willard (1971) a Ben (1972) členy krysí rodinky. (JesterKruger)

Reklama

Reklama