Reklama

Reklama

Ztracené duše

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rodina se nastěhuje do nového domu. Časem se začínají dít v domě hrozivě divné věci… Všichni mají strach… podezření se stupňuje ze dne na den. V domě zřejmě pobývá i někdo nebo něco jiného než jenom nový obyvatelé… (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Hodně blbej fór: dva herci, kterých si vyloženě vážím - John Savage (Vlasy, Lovec jelenů, Kmotr III, Tenká červená linie), - a legenda německého filmu Barbara Sukowa (Berlin Alexandrplatz, Rosa Luxemburg, Evropa, Homo Faber) a skončí v téhle kanadsko-lucemburské (Nic proti těmto kinematografiím.) konině. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Televízna blbinka o rodine v dome, s ktorým nie je všetko v poriadku. Všetci hádžu podozrivé pohľady, všetci sa podliezavo usmievajú a na diváka sa šije búda. Zbytočnosť, čajové aj na hlbokú letnú piatkovú noc. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +trošku napínavější atmosféra -hodně televizní, působí hodně levně, nemá to spád ani zajímavé hrdiny/// Docela ztráta času. Příběh je zajímavej, ale je to blbost co se tam děje. Zpracování je hrozné a amatérské. Jako TV film někdy v noci je to snad použitelný. Jako film na DVD je to krok vedle./// Celkem 29%/// ()

Marg 

všechny recenze uživatele

Určitě se z námětu dalo "vytřískat" víc, ale přesto je to slušný horor s originální zápletkou a napínavým dějem. ()

Reklama

Reklama