Reklama

Reklama

Klub detektivů hledá ztracenou princeznu

  • USA Clubhouse Detectives in Search of a Lost Princess

Obsahy(1)

Tak tohle ještě město nezažilo, pátrání po ztracené princezně! Ale kde by jen mohla být? Přece nechodí s naší partou detektivů do školy nebo snad ano? A kdo má zájem na tom, aby se našla? Zjizvený muž nebo zrovna ta sympatická paní? Klub detektivů má před sebou nelehký úkol, vždyť jde o záchranu celého království... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Rudm 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tenhle film jako malý kluk, když to dávali ráno v 8 na ČT1. S mírnou nostalgií si to občas rád připomenu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Klasika všech klasik v rámci sobotních ranních rodinných snímků na České televizi. Doby, kdy jsem buďto vstal o sobotním ránu na 8. hodinu a film si po letech od poslední reprízy mohl konečně zase užít, či jsem měl na dobré 2 roky zase opět smůlu. Až po delší odmlce, čítající i několik let, přišla do našich rukou možnost filmy jednoduše dohledávat na internetu a na televizi spoléhat již v nejmenším měřítku. Dneska takovéto filmy již přeskakuji velkým obloukem, avšak v dobách, kdy jsem hlavním aktérům záviděl jejich klubovnu a netradiční klukovská dobrodružství, jsem byl při sledování v největším rauši. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama