Reklama

Reklama

Gymnázium je sice minulostí, ale zmutovaní studenti jsou tu dál. Tromavillský technologický institut, jediná vysoká škola široko daleko, je jich plný. A spolu s nimi je zde i hrozivá atomová elektrárna, ničící své okolí smrtelným odpadem. Nejde však o jedinou hrozbu, mnohem větší nebezpečí číhá ukryto hluboko v podzemí tajných laboratoří. Tady probíhá vývoj subhumanoidů – monster, kteří vypadají jako obyčejní lidé, ale v břišní oblasti mají druhá, obří ústa. A to stále není vše, z dálky se k nám velkou rychlostí blíží obří zmutovaná veverka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička to rozhodně neni. I přes tu hordu obrovských koz, zelených zvratků, rozpouštějících se studentů, mutantů s držkou místo pupku a všemožných lítajících zrůdiček to stejně působí jako těžká křeč. Jedinečná příležitost je to však pro ty, kteří touží vidět obří zmutovanou veverku, jak šlape na umělý vojáčky a ničí papírovou továrnu se školou. "Podívejte na ty voči!" - "Podívejte se na ty zuby!" - "A podívejte na ty... ořechy!" ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Ta přerostlá veverka co močí na elektrárnu nemá chybu. Hodně dobrej je ten bloňdatý borec v růžovém tílku co se miluje s pěknou holkou co má na pupíku druhá ústa. On má zavázaný oči a nenapadne ho,že dostává dva současné polibky od jedné holky. No já bych si myslel,že si ta holka přivedla kamarádku. No výte,švédská trojka. Je tu dost šílenců v různých kostýmech a maskách,přestřelky,bitky a krve. TROMA!!! ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Ještě větší úlet než jednička. Po škole se pohybují subhumanoidi s pusou místo pupku kteří jsou nestabilní a začínají se rozpouštět a v závěru se dočkáme útoku obří zmutované veverky, tvůrci jsou fakt paka. Představitel hlavní herecké role je totální dřevák, čímž do celého konceptu skvěle zapadá, stejně jako speciální efekty na úrovni seriálu Power Rangers. Je to úžasná zábava, ale myslím, že na lepší hodnocení prostě nemá. Takovým gigantům jako je Evil Dead 2 zkrátka nestačí. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička a to hlavně kvůli větší porci akce a humoru, jehož absence tak jako v prvním díle, není u Tromy zvykem. Dvojka je ve všech ohledech lepší, proto moc nechápu zdejší horší hodnocení, na druhou stranu je to zvláště u Tromy velká věc vkusu. Hlavní hrdina je vyvedenější a sympatičtější, subhumanoidi s hubou na břiše dobrý nápad a zvracející obří radioaktivní veverka rulez :). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zřejmě o malý kousek lepší než první díl, ale ani v tomto případu se moje hodnocení určitě nevyšvihne přes 1 *. Pár hlášek a možná i nějaká ta scénka stojí za lehký úsměv, ale zbytek je pořádně o ničem a absolutně nudný. Fakt, že je to hrozná sračka nezachraňuje ani několik absolutně směšných scének, kdy jaderná veverka šlape po dětských vojáčcích apod. Pořádně se šetřilo i na dabingu, který zvládli kompletně celý asi 4 lidé. Zcela určitě záměrná to záležitost. Lloyd Kaufman a kolektiv mají na víc. Mnohokrát to již předvedli. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama