Reklama

Reklama

Touha po svobodě

  • USA Lust for Freedom
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl její kolega a nastávající při akci zabit, ex-policajtka Gillian se vydává na cesty, aby zapomněla. V jakési buranské díře ale padne do rukou zkorumpovaného šerifa a je jako mnoho jiných před ní falešně obviněna a uvržena do ženské věznice, kde je na denním pořádku obchod s bílým masem, znásilňování, zápasy, drogy a natáčení snuffů. Jediné, co zbývá, je touha po svobodě... Exploatační trash společnosti TROMA (TOXIC AVENGER, ATOMOVÉ GYMNÁZIUM, SURFOVÍ NÁCKOVÉ MUSÍ ZEMŘÍT). (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

"POLICAJTI UMÍRALI VŠUDE OKOLO. MOHLA JSEM SE CHOVAT JEN JAKO ŽENSKÁ." Tromácký shit par excellence s pěknýma holkama (hlavní hrdinka připomíná Penelope Ann Miller) a spoustou nahotin (a ne jenom kozy) a sexu - v jednu chvíli sledujeme souběžně bičování jedné vězenkyně, lesbický sex dalších dvou a znásilňování třetí. Těžká amatéřina, těžká nuda, dobré pro zasmání, protože je to fakt nehorázně blbé a diletantské. Nechybí ani "nadupaná" hudba typická pro Troma filmy, hlavně dokola opakovaná ústřední pecka Lust for Freedom. Film u nás vydal na VHS (s pěkným exploatačním cover artem) Bonton a běžel před ním skutečně famózní trajler na klasickou tromárnu SURFOVÍ NÁCKOVÉ MUSÍ ZEMŘÍT, která je ale bohužel stejně nezáživná sračka, navíc bez jakékoli erotiky. Režisér Louzil natočil ještě druhý a třetí sequel k ATOMOVÉMU GYMNÁZIU. "CHCEŠ VIDĚT MÝHO JOHNNYHO? UKÁŽU TI DLOUHÝHO JOHNA. TAK KDE MÁM TOHO DRAKA..." ()

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Ta doprovázející hudba Lust Of Freedom a Rock You To Hell od Grimma Reapera dodává filmu šťávu! Jedná se o další film z prostředí ženské věznice, kde nechybí zneužívání, brutalita a lesbický sex. Rozdílem od spousta ostatních vězeňských filmů je, že ve věznici nejsou opravdové kriminálnice, ale nevinné ženy. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama