Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva sousedské páry, dvojitý nášup problémů. Jsou to nejlepší přátelé, naneštěstí občas až příliš dobří. A jakmile si někdo začne zahrávat s nevěrou, musí počítat, že dříve či později takové tajemství vyjde najevo. A pak už je pozdě se ptát, co šlo udělat jinak... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Olík 

všechny recenze uživatele

A to já jsem se teda docela bavil.....koukám na rozdíl od většiny vyjádřivších se. Atraktivně znázorněné lákavé téma....mělo to takový specifický VHSkový šmrnc. Ačkoliv by se to podle ostatních hodnocení nemuselo zdát, tak opravdu šlo o slušné nízkonákladové dramátko....takové kulturně odlišné Kopytem sem, kopytem tam. Možná bych se zamyslel nad obsazením pánského osazenstva, ale chápu, že peněz rozhodně nebyl nadbytek. Kdybych měl mluvit za sebe, tak bych určitě poradil: "nedejte se odradit zdejším velmi nízkým hodnocením"! ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Utrpenie to dopozerat az do konca. Brak vo vsetkych moznych ohladoch, co sa tyka hercov, o deji filmu ani nehovorim, az po samotnu dlzku filmu. Tym nemyslim, ze by film bol ukrutne dlhy, ale aj ta mensia stopaz filmu mi dala zabrat, aby som to zgustol bez vaznych ujmov na zdravi v jednom kuse do konca filmu. Taketo paskvily filmov by mali trestat pokutou, ze mali odvahu takyto film pustit von do sveta. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No teda extrémně špatný film a obrovské zklamání, Weber? Scheider? A takhle špatný film? To snad ne, opravdu jsem ale šíleně zklamán. Film je šíleně špatně poskládanej a strašně dlouho trvá než se něco stane.NAvíc příběh je tak jalovej že je až směšnej, ne nemyslím "směšnej" jako že je to komedie, ale směšnej tím že si řeknete co to sakra tvůrci zamýšlely? Bohužel. ()

Eamby 

všechny recenze uživatele

Jednoho středečního večera- na jednom intráckém azkabanovském pokoji- při troše vína- se rozjelo tohle nevinné dílo, které jak jsme po chvíli zjistili, nemá s nevinností naprosto nic společného. A tak od té doby máme večery plné béčkových filmů (i když tohle dílo je tak zetkové), které s nadšením sledujeme a vážně to má něco do sebe! Neříkám, že prožijete opravdu silný filmový zážitek, ale něco silného to opravdu bude. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na vtipnú komédiu...sklamal som sa (nebolo to prvý a určite ani nie posledný krát) odhliadnuc od strašných hereckých výkonov (ak sa vôbec dajú nazvať hereckými) mi strašne vadila kamera, strašne roztrasené obrázky, rušili pokojne sledovanie (teda aspoň mňa) tejto „komédie“. A katastroficky scenár s réžiou to všetko zavŕšili. Jednu hviezdičku dávam len za to, že som to vydržal dopozerať do konca. Milovať suseda by som sa možno naučil, no tento film určite nie. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama