Reklama

Reklama

Podvodnice

  • Kanada Deception (více)

Obsahy(1)

Mladá herečka Erin Grayová se věnuje zvláštní činnosti. Pracuje jako "volavka", která pomáhá usvědčovat muže podvádějící své manželky. Teď má právě v choulostivé situaci přistihnout manžela bohaté Diny, která si ji za tím účelem najala. Jenže tentokrát se Erin chytne do vlastní sítě, protože se do ženatého Maxe zamiluje. Záhy se na jejím telefonním záznamníku začnou objevovat výhružné vzkazy a její spolubydlící je dokonce pobodána. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

alambert 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně není béčko, možná tak céčko. Sice oceňuji poměrně originální téma - pojem "testování věrnosti" mě docela rozesmál, ale obří chyby ve scénáři mě rozesmívaly mnohem víc. Třeba při scéně, kdy se ozvala rána, které se holky nejdřív úplně totálně zděsily, ale pak se shodly na tom, že to byl holub, sem dostal skutečně kvalitní výtlem. To by z chudáka holuba musela bejt naprostá placka :-D No jednu hvězdu dám za nápad "testování věrnosti" a za hezké herečky, kvůli kterým jsem film dokoukal do konce, ale jinak to byla teda přehlídka nudy a trapnosti. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Jeden z priemerných filmov, ktorý má však zaujímavú zápletku s podľa mňa dobrým koncom... Ja osobne som si nebol istý, kto za ktoré skutky vykonané vo filme môže, takže sa budem ešte musieť asi stať lepším expertom na predvídanie záverov, ako tu píšu kolegovia... Za hlavnú hrdinku a scenár dávam tri hviezdičky... :) ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Svojou triviálnosťou vhodné do vysielania komerčnej stanice po 22 hod. Presne tak (v polospánku) aj zhliadnuté. ()

Aldamir 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, nenadchne ani neurazí, konec je sice trochu čitelnej, ale sex-appeal Diny Meyer všechny nedostatky hravě vykompenzuje...:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Erin by ráda prorazila jako herečka, zatím ale hlavně v jedné detektivní kanceláři testuje věrnost ženatých mužů. Obecně v nich má malou důvěru a usvědčovat podvádějící muže jí nedělá až takový problém. Následuje triviální příběh, kterak se do jednoho z „klientů“ zabouchne, což přinese docela mizerné momenty a hloupé nápady. Podobných vylouhovaných čajů jsme už viděli nespočet. Brzy se tak divák zastihne, že si sám před sebou obhajuje, proč se na to vlastně kouká. Jasně, při každé příležitosti sexy Dina Meyer, která kdysi coby profesorka svedla Brandona Walshe nebo se rozparádila mezi digitálními brouky, může být jedním z důvodů. A vlastně není jedinou, na kterou se tady dobře dívá. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama