Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

1. film věhlasného akčního herce Arnodla Schwarzeneggera v jeho filmové kariéře. Není to žádný zázrak, ale já se bavil. Smál jsem se i když byl film amatérský, protože Arnie je ještě více prkenný, než jak ho znáte. Jeho abnormální tělo, které obléká do bílého svetru a hraje turistu s fotoaparátem nebo s malým svetříkem kolem obrovských ramen. Pořád má touhu ukazovat svaly kolemjdoucím. Chová se jako dítě na pískovišti. Nakonec amatérský vzhled pomáhá i některým městským scénám a dodává tomu normálnost, všednost. Kde jinde uvidíte Arnolda, který hází oštěpem, diskem a vlastníma rukama umlátí medvěda do bezvědomí :-) Za zmínku stojí určitě také herec James Karen, kterého si pamatuji hlavně z filmu Návrat oživlých mrtvol (1985) = http://www.youtube.com/watch?v=CRgJ-hTCsRM ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jedna za Arnolda, ale nechci vidět už nikdy více. Nečekal jsem filmový zážitek, který by dopadl uspokojivě, čekal jsem hroznou hovadinu a ono se to potvrdilo. Je to dost úlet natočít o synu Dia, kterak vyrazí na zkušenou do New Yorku. Dialogy typu: - "Nesměj se." - Arnoldova odpověď : - " A proč bych se neměl smát?" A to diváka čeká každé asi tři minuty. Nezábavné. Blbé. ()

Reklama

fefee 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšia scénka: "vysokozdvižný vozík" :D najtrápnejšia scénka: "Medveď v parku". Takúto ptákovinu som už dlho nevidel. Nízko-rozpočtové Dé-čko amatérsky pozliepané do trápne-nevtipnej zlátaniny ukazujúcej každých 10min nabubrelosť holých Arnoldových plutiev... Čo už každý nejako začať musel a stále lepšie ako počiatok Stalloneho prvotiny alias Italského Hřebca. 1,5* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnoldov debut, skôr kulturistický než herecký. Videl som dabovanú verziu, ktorá trochu odstránila inak vtedy ešte silný prízvuk a nedokonalú angličtinu mladého Arnolda. Film je samozrejme prúser, ale neviem prečo som si celé roky myslel, že tam hraje vedľajšiu úlohu. Celý dej sa točí okolo neho a bolo zaujímavé sledovať Arnolda, ktorý sa ako herec trápi, ale so scénami, kde využíval svoju silu a svaly nemal žiadny problém. Arnoldov prejav potreboval jednoznačne odľahčiť a uvoľniť, pretože v každej scéne vyzerá rovnako a používa rovnako udivený výraz. "Co je to škvára...?" Dej ako taký mi až tak zle nepripadal, myslím, že by sa z toho námetu dal urobiť slušný film, alebo skôr komédia, no chcelo by to talentovanejšieho režiséra. Jedna biedna hviezda za film, druhá za Arnieho. 30%. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Jj Arnold je bůch. Je to sice hrozná komedie, ale několikrát sem se nasmál. Slavný rakouský kulturista jestě asi neuměl moc anglicky tak většina jeho vět jsou furt stejne např: Já sem Hercules a neodporuj mi atd. Rozpočet je jasně vidět, Arnie do toho šel protože si to chtěl ovšem zkusit jaké to je být hercem. Jak daleko se ovšem dostal to asi nikdo netušil. Ale musím přiznat, že je to klasika která se v naší televizy oběvuje jen zřídka. Pro fanoušky Arnolda povinost. Ostatní to nesmí brát tak vážně kulisy a herci sou ze dřeva a hudba je spíše otravná. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Film byl vydán pod názvem Hercules Goes Bananas, který byl později změněn na Hercules in New York, aby byl serióznější. (Danny F.)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)

Reklama

Reklama