Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (434)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger prostě nebyl stvořený pro komedie, ať se na mě někdo zlobí nebo ne. Já ho zbožňoval v akčních/scifi béčkách jako nelítostného drsňáka, ale v komediích to byla z jeho strany vždycky bída. Tohle však asi nejvíce snesitelný film z tohoto filmového odvětví. Arnold v roli policajta v přestrojení se snažil, ale on se prostě hodí do úplně jiných filmů a tak jeho výkon vypadal dost rozpačitě. Díky malým capartům se divák alespoň zasměje, ale na víc než obyčejný průměr, tohle rozhodně nemá. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší než Dvojčata od stejné dvojice tvůrců Schwarzenegger a Reitman. Souhlasím s Arnoldem, že drsný policajt, co bude učit šestileté stádo dětí ve školce je zajímavý nápad. Místy jsem se i bavil. Zvlášť když je právě Arnie situován v učebně. Nicméně že by to byla komedie k popukání to se říct nedá. A proto zůstávají Pravdivé lži jedinou dobrou komedií Arnolda Schwarzeneggera. Policajt ze školky určitě není špatný film, ale musím k tomu dodat, že to zkrátka opět není dotažené do konce. Jednu hvězdu jen za Arniho, protože ho mám rád. Policajt ze školky možná není nejlepší komedie, ale je to moc milý film. (70 %) ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Netypický Arnie, ale velmi vtipný komik Arnie v bláznivé komedii, která je aspoň trochu akční a tím pádem ještě o něco lepší... Ne, ono je to fakt naprosto super. Je tu výborné herecké obsazení a hlavně to, co je v komedii nejdůležitější - výborné vtipy, někdy jsem vážně chcípal... Kdo by řekl, že je Arnie komediant a napíšou mu vskutku suprové a kvalitní hlášky... 95%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa je to tu podhodnotené, ale každý nech si spraví názor sám samozrejme. Shwarzeneggerovi rozhodne pristane viac Major Dutch alebo T-800 ako detektív John Kimble, ale nie je to zas taký odvar, aby sa to nedalo pozerať. Úvodná akčná scéna ešte pripomenie jeho drsné filmy, no neskôr je to celkom sranda ako sa drsný policajt musí zhostiť úlohy, ktorú sám moc nepozná. Zaujímavý príbeh, dobra hudba a niekoľko vtipných scén robia tento film jedným s tých, ku ktorej sa nemám problém vrátiť. 80% - 4* ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, pokud tedy budeme mluvit o těch oddechovkách, kdy dáte prostor zábavě před intelektem. Navíc, ač Arnoldovy pokusy o komedii nebyly zrovna nějaké ťip-ťop, tak se dá v jeho případě zde mluvit o chvalitebném hereckém výkonu. Pokud budou někdy opakovat a bude k tomu vhodná nálada, rád se podívám. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 91,5 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 202 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama