Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy John Connor s matkou a terminátorem zabránili zkáze lidstva, uplynulo deset let. John se snaží žít tak, aby ho stroje nedokázaly najít. Vymazal o sobě všechny údaje a zničil vše, co by ho mohlo spojovat s minulostí. Jedné noci se ale objeví nejdokonalejší typ terminátora s označením T-X, který se vydá hledat cíle určené k likvidaci. John je zraněn při autonehodě, a tak se vloupe na veterinární kliniku pro léky. Přistihne ho tam Kate, která se vrátila kvůli jedné ze svých zákaznic. Ukáže se, že se oba znají ze školy, ale dřív než si cokoli stačí vysvětlit, vtrhne na stanici T-X a zabije zákaznici v domnění, že jde o Kate. Zjistí, že v budově je i její hlavní cíl John Connor, ale dřív než je stačí oba zabít, zachrání je starší typ terminátora T-101. Ten pak Johnovi řekne, že byl vyslán, aby ho chránil, a že soudný den byl jejich zásahem před deseti lety pouze oddálen a nyní zbývají do vypuknutí jaderné války pouhé tři hodiny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 091)

Lynn 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zklamání. Po výborně jedničce (dala jsem 4*) a bombastické dvojce (za 5*) musím třetí díl ohodnotit jen 3*. Zkrátka bez Camerona to není ono. Akční scény ničím nepřekvapí, scénář je pouze dobrý a herci i Arnie-kulturista průměrní. Dokážu si představit, jak by s "tímhle" zatočil James Cameron, ale ten bohužel režii trojky odmítl. Škoda...BTW na obranu J. Mostowa musím dodat, že ten závěr nebyl špatnej a dá se z něj celkem dobře vyjít do čtvrtého dílu. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejhorší díl z trilogie Terminátora. Poprvé jsem to viděl na VHS v češtině a musím bohužel říct, že celý film mě lezl krkem Nick Stahl (muselo to být dabingem jelikož v originále to je už jiné kafe) a vůbec to chování u něj mě nepasovalo. Od druhého dílu jsem čekal, že se ve třetím díle ukáže jako tvrďák z ulice, ale přitom tam dostal roli ubožáčka, který si neustále stěžoval. Na Kristanu Loken byl nádherný pohled a akční scény taky nezaostávaly, ale zbytek jako napětí či atmosféra už pokulhávala. Nejedná se o propadák, hlavně to zachraňují srandovní okamžiky a příjemný nadhled se kterým to tvůrci natočili. Mé hodnocení za 3,5 hvězdičky... ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ona číslovka v názvu se tam skví spíše z komerčních důvodů, neboť T3 stojí trochu mimo předchozí dění a ač vpodstatě vnáší do příběhu o Terminátorovi zásadní posun (vynikající závěr), nesnaží se příliš navazovat na Camerona. Spíš skládá jeho filmům fanouškovskou poctu a baví diváka špičkovou hyper-destrukční akcí a odzbrojujícím humorem, neuvěřitelně brilantně integrovaným do všeho toho akčního nátřesku tak, že se úsměvné scény nijak neperou s těmi dramatičtějšími. Pro mě je prostě Arnoldův návrat jedním z nejzábavnějších filmů všech dob a při projekci v naplněném sále jsem poprvé a naposled zažil, aby publikum v kině několikrát bouřlivě tleskalo. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Není to ani moc zklamání, protože jsem takový výsledek čekala. Minimálně první polovina je taková trochu parodie. Je pravda, že člověk se celkem pobaví a zasměje, ale ta tam je atmosféra původních Terminátorů a s tím se odmítám smířit. Tohle je vlastně jen průměrný akční film, s pár hláškami, vesměs špatnými hereckými výkony a několika celkem zdařilými scénami. Film si dokáže užít asi člověk, co se smíří s tím, že tenhle výtvor nemá s původními Terminátory moc společného. Škoda, že celý film nevypadá jako jeho závěr, který je jednoduše úžasný. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Natolik netypický Terminátor, že to hromada fanoušků nedokáže zkousnout (i mě to trvalo), ale popravdě řečeno, výsledek nemohl být lepší bez Jamese Camerona. Jízda to je velmi zábavná a s bezmezným nadhledem a kapkou humoru podávaném na krásné Kristanně Loken a nesmrtelném Arnoldovy. Stará dobrá akční škola po mnoha letech opět na plátně a všechny ostatní řeči o tom jak to není už tolik "terminátorské" nebo perfektní jako předešlé filmy si nechte. Tohle je prostě jiný Terminátor, každým svým elektronickým obvodem... smiřte se s tím. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (73)

  • T-1 byl vůbec prvním plně funkčním Terminátorem, vyrobeným společností Cyber Research Systems. (Stegr)
  • Arnold Schwarzenegger (Terminátor) se ve filmu původně nechtěl objevit, protože se na něm nepodílel režisér prvních dvou dílů James Cameron. K zopakování role Terminátora ho ale přesvědčil právě Cameron. Doslova mu prý řekl, že ta role je prostě jeho, tak by ji měl vzít a nechat si ji pořádně proplatit. (Wishkah)
  • Dokončení automobilové honičky trvalo šest měsíců. (HellFire)

Související novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (více)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (více)

Reklama

Reklama