Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy John Connor s matkou a terminátorem zabránili zkáze lidstva, uplynulo deset let. John se snaží žít tak, aby ho stroje nedokázaly najít. Vymazal o sobě všechny údaje a zničil vše, co by ho mohlo spojovat s minulostí. Jedné noci se ale objeví nejdokonalejší typ terminátora s označením T-X, který se vydá hledat cíle určené k likvidaci. John je zraněn při autonehodě, a tak se vloupe na veterinární kliniku pro léky. Přistihne ho tam Kate, která se vrátila kvůli jedné ze svých zákaznic. Ukáže se, že se oba znají ze školy, ale dřív než si cokoli stačí vysvětlit, vtrhne na stanici T-X a zabije zákaznici v domnění, že jde o Kate. Zjistí, že v budově je i její hlavní cíl John Connor, ale dřív než je stačí oba zabít, zachrání je starší typ terminátora T-101. Ten pak Johnovi řekne, že byl vyslán, aby ho chránil, a že soudný den byl jejich zásahem před deseti lety pouze oddálen a nyní zbývají do vypuknutí jaderné války pouhé tři hodiny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 090)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Arnold je ve formě...Obrovský ropočet není na první pohled vidět. Potěší ovšem minimum digitální akce a především příjemné odlehčení jemným humorem...Hlavním plusem filmu je však scénář, který elegantně ukončil (doufejme) výbornou sci-fi sérii...Bohužel se o závěru nemůžu rozepsat, proto řeknu jen jedno - vše do sebe logicky zapadne a je to přijatelné i pro milovníky původních filmů. Takže co víc si přát? ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Terminátor 3 mě hodně dost zklamal. Nejenom ty praštěný vtipy v striptýzovým klubu a vykrádačky z předchozího filmu, a taky Exterminátora - navíc je to i stejně tak umělý. Prostě mám rád filmy v komorním duchu a ne hned do toho cpát debilní parodii. Už jen když vezmu ty bitky, tak Šwajcík terminátor je sice stroj, ale z venku je potažen lidskou tkání a když proráží zdi a skoro nikde ani škrábanec vypadá to dost blbě. Neříkám, že je to naprostý odpad, pač příběh tam je a i poměrně solidní zakončení, ale na jedničku, ani dvojku to rozhodně nemá ani omylem. Ke sníženému hodnocení, mě nutí i fakt, že laťka u předchozích filmů byla posazena hodně vysoko. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

3* v tomto prípade vyjadrujú sklamanie, keďže prvého Terminátora považujem za klasiku (4*) a druhého doslova milujem (5*). Scenár má v sebe toľko dier ako Arnieho obete, čajíčkový Nick Stahl nie je hodný roly Johna Connora (čo sa stalo s charizmatickým Edwardom Furlongom? nenašla som ani zmienku, že by mu rolu vôbec ponúkli), postava neustále hystericky jačiacej Kate vôbec nevyzerá ako budúca šéfka odboja a Arnold - mno, mohlo to byť aj lepšie, ale keď ho vidím nonšalantne sedieť na hrmiacej motorke alebo kráčať s truhlou na ramene - zmäknem a je mu odpustené. Po tom, čo fanúšikovia s Terminátorom za tie roky prežili, k romantike už nepotrebuje ani šliapať po ružiach - stačí ak šliapne sexi robotici na ksicht a človek si nemôže sentimentálne nevzdychnúť ;-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak Cameron to není a je to znát, což už jsem cítit před těmi mnoha lety, co jsem film viděl poprvé. Arnie se ale díkybohu vrátil a opět měl za úkol pořádně si zastřílet co to jen jde. Nemůžu trojku hanit už z principu, mám jí rád, baví mě i po několikáté, příběh zase rozvíjí dál (i když nechali parchanti zabít Lindu Hamilton!), no a pak jsou tu ty legendární akční scény, jako ta s rakví a nebo ta s požárním vozem...ty se prostě povedly. Terminátor sice nyní občas (alespoň v češtině) hláškuje až moc strojeně (celkem nevhodný výraz v souvislosti se sérií, ale myslím to ve smyslu nepřirozeně), ale stále je to on. PS : tato scéna nemá chybu...81% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Natolik netypický Terminátor, že to hromada fanoušků nedokáže zkousnout (i mě to trvalo), ale popravdě řečeno, výsledek nemohl být lepší bez Jamese Camerona. Jízda to je velmi zábavná a s bezmezným nadhledem a kapkou humoru podávaném na krásné Kristanně Loken a nesmrtelném Arnoldovy. Stará dobrá akční škola po mnoha letech opět na plátně a všechny ostatní řeči o tom jak to není už tolik "terminátorské" nebo perfektní jako předešlé filmy si nechte. Tohle je prostě jiný Terminátor, každým svým elektronickým obvodem... smiřte se s tím. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (73)

  • Film se natáčel pod krycím názvem „York Square“. (HellFire)
  • Původní slogan filmu zněl "Válka začíná v roce 2003", ale byl změněn na neutrální "Již brzy" poté, co se rozhořel konflikt v Iráku. (IDžOR)
  • V scéne z pumpy, v ktorej Terminátor (Arnold Schwarzenegger) hádže do nákupného košíku rôzne produkty, siaha aj po oplátkach značky Manner, ktoré sa vyrábajú v Rakúsku - v krajine, z ktorej Schwarzenegger pochádza. (GTS_PUNK)

Související novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (více)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (více)

Reklama

Reklama