Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jednom z japonských měst dojde k sérii vražd čtyř mladých dívek, ze kterých je obviněn jistý Kurahashi Michio (Kazuma Suzuki) – mladík, žijící v rodinném domě spolu se svojí matkou a sestrami Satomi (Hitomi Miwa) a Kaori. Dřív, než je však policií dopaden, uteče a zmizí neznámo kam. Jenže kvůli svému vlastnímu bezpečí za sebou zanechal zbytek rodiny, který teď musí snášet nejenom neustálý nátlak ze strany policie, ale i novinářů a veřejnosti. Agrese, která je vůči nim směřována, neustále stoupá. Obléhání domu, házení kamenů do oken a anonymní telefonáty jsou na denním pořádku. Když je pak Satomi jednoho dne pořezána za bílého dne na ulici a policie s tím nemíní nic dělat, rozhodne se jednat na vlastní pěst. Navštíví známé médium obdařené silnými psychickými schopnostmi a poprosí jej o pomoc s prokázáním bratrovy neviny a dopadením pravého vraha. Jenže služby média nejsou zadarmo. (EMIA)

(více)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně velká šílenost! Naštěstí je to dostatečně zábavné,drsné a uchylné, aby si to udrželo divákou pozornost, občasné komické náznaky jsou spíše trapné než vtipné,ale 3* si to zaslouží. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Už jsem v životě fakt viděl ledacos. V oblasti filmu mám nakoukáno myslím fakt hodně, v oblasti asijskýho filmu taky, ty nejšílenější a nejujetější věci nejrůznějšího kalibru ... Myslel sem, že už mne nemůže nějak výrazně něco v tomto směru překvapit, natož šokovat. Ale tohle je fakt nálož!!!!!! Tak neuvěřitelně ujetý film, tak šííílenej a absurdně bizardní mix hororu-exploiteru-komedie si nejde představit ani v těch nejšílenějších snech (a to mám sny někdy hodně šílený ...). Tohle je takovej mazec, že jsem se od půlky smál, že mě bolelo břicho, nebo jsem kroutil hlavou 180 stupňů doleva a 180 stupňů doprava a chvílema jsem doslova civěl na obrazovku s výrazem asi toho největšího debila, protože to, co se ve filmu odehrává NEMÁ absolutně obdoby a konkurenci!!! Představte si tolik oblíbený japonský flick od Miikeho Bizita Q (2001), vynásobte jeho ujetost 100 krát zhruba se dostanete na level ujetosti a šílenosti Crazy Lips ... Největší sranda je, že to asi prvních 15 minut vypadá docela seriozně a normálně ... MAZEC, MAZEC, MAZEC!!!!! .... KUREVSKEJ MAZEC!!!! :-DDDDD ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ten film je zvrácenost :) Ze začátku jsem se ho snažil brát vážně, ale myslím že tak v půlce už každý ví že to nejde. Nakonec jsem usoudil, že je to hodně, hodně šílená černá komedie a jen jsem zíral. Slovo šílená je třeba ještě jednou připomenout, tohle jsem ještě nežral :) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Napůl bláznivá komedie a napůl šílenej horor. Skutečně v prvních 15 minutách se rozjíždí duchařina o hledání masovýho vraha, ale v dalších částech se zápletka tak šíleně zvrtává v maso minimálně tří barev s příchutí feferonkový čokolády. První náznak zvratu jsem zaznamenal u reakcí japonského televizního komentátora. A pak buď se ztratil scénář neboť si zbytek nedokážu jinak vysvětlit. Za zmínku stojí akční mlátička na konci. Při sledování jsem si vzpomněl na Choking Hazard, až na tu nepřítomnost zombie. Ještě, že ty vybraný Japonky byly docela pohledný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama