Reklama

Reklama

Už někoho mám

(festivalový název)
  • Indie Koi... Mil Gaya (více)

Obsahy(1)

Sci-fi film s populárním Hritikem Roshanem v roli retardovaného mladíka, který bojuje o srdce krásné Nishy i s posměšky svého okolí, které se mu posmívá kvůli jeho údajným kontaktům s UFO. Jeden zapomenutý mimozemšťan by se tu však našel... (oficiální text distributora)

Recenze (17)

dezorz 

všechny recenze uživatele

Indicka verzia ETeho a Forresta Gumpa v jednom trojhodinovom filme, dokonala ukazka bollywoodskeo filmu pre celu rodinu. Obcas trocha nuda, obcas velmi naucne, obcas velmi indicke. :) Aky bude krrish, pokracovanie, ktore minuly tyzden za 10 mil. dolarovm, na indicky superman, jeden z naj rozpoctov, pred tyzdnov v trhlo do kin? (polka juna 2006) ()

ben666 

všechny recenze uživatele

No teda, hodně zvláštní film. Indickej mix E.Teho a Foresta Gumpa a snad i supermana. Je tam pár zábavných scén, tanešní kreace taky docela ušli a e.t. byl roztomilej, nejvíc na filmu mě pobavil supermanovskej basket ( to bylo teda něco). Na indickej styl je třeba si zvyknout, protože tohle opravdu nebude pro každého. Pro mě fajn tříhodinnová oddechovka, ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Namodralá indická verze E.T.ho, jehož společníky vyplaší stádo slonů, mentálně postižený sympaťák Rohit, krásná Nisha s úsměvem milé vychovatelky v mateřské školce (Preity Zinta se mi zatím nikde nelíbila víc, jak tady), chytlavá hudba, uzemňující morálně-poučný proslov v počítačové učebně, vědec měřící radiaktivní záření ohmmetrem a policista, který ve velkolepém záběru u obrovského ohořelého kráteru v zemi s vážnou tváří pateticky prohlásí, že by se mohlo jednat o indicii, že zde přistáli mimozemšťané. Tohle všechno pohromadě = ultimátní zábava. _________ Stačí zapomenout na vychytávání nelogičností, přepnout divácké receptory do bolly módu a Koi...Mil Gaya se vám odmění poněkud nekonvenčním, ale výborným zážitkem. Pro mne je to zábavnější, všestranně povedenější a vlastně i velkolepější snímek, než jeho duchovní nástupce Krrish. Thank you, Jadoo!______P.S: Pro ty, co považují Koi... Mil Gaya jen za sprostý plagiát, dodávám, že snímek vychází hlavně z nezrealizovaného scénáře Satyajita Raye The Alien, jenž nejspíš inspiroval i Spielberga při tvorbě E.T.ho.... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Mám trošku rozporuplné pocity z tohto filmu, avšak, nemôžem poprieť, že ma zaujal. Trochu dospelejšie ladená voľná variácia na tému E.T., ale páčila sa mi, Scifi je môj obľúbený žáner a v kombinácii s indickou kinematografiou to šlo, nad "nepremakané" špeciálne efekty sa treba povzniesť, tento film nebol o nich, ako v takmer každom Indickom filme je tu morálne ponaučenie všeho druhu, víťazstvo dobra nad zlom a nakoniec šťastný koniec. Čo ma trošku irirtovalo, bol vzťah Nishy a Rohita, nebol to dobrý nápad, prišlo mi to nejakým zvláštnym spôsobom "divné", keď muž s mentálnym myslením 10 ročného dieťaťa behom pár dní "dospeje" uvedomí sa, stihne zamilovať a pochopiť život a takmer sa oženiť a zrazu hup je späť tam kde bol a po pár hodinách hup a je zase dospelý s milujúcou devou po boku. To už aj návšteva tých mimozemšťanov a všetko okolo mi príde uveriteľnejšia a normálnejšia. Ale inak som sa bavila. Preity ako vždy očarujúca... jej milé ďolíčky rozžiarili celý film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu snad jenom Indové dokážou zkombinovat takřka dětinskou romantickou komedii s totální vykrádačkou E.T. tak, aby se na to dalo v pohodě koukat. Tanečky a zpěvy (včetně fešných Indek) included. Naprosto šílené úvodní titulky, jeden hudební motiv nepokrytě ukradený z Nekonečného příběhu. Prostě tak hloupé, infantilní a happy, až je to skoro hezké. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Melodie, skrze kterou lidé s mimozemštany komunikují, je ve skutečnosti skladba "Trans-Europe Express" od německé skupiny Kraftwerk. (Raztubyl)

Reklama

Reklama