Reklama

Reklama

Mujhse Dosti Karoge!

  • Indie मुझसे दोस्ती करोगे! (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Raj, Pooja a Tina se kamarádili už jako děti. Raj ale odjel s rodiči do Londýna. Před odjezdem požádal Tinu, která se mu líbila, aby mu psala. Ani si nevšiml, že do něj je zase zakoukaná Pooja. Když přijde první Rajův mail, Tině se nechce odpovídat, a tak místo ní napíše Pooja. Mailová korespondence trvá 15 let, aniž by Raj (Hrithik Roshan) tušil, že si dopisuje s Poojou (Rani Mukerji) a ne s Tinou (Kareena Kapoor). Když pak přijede do Indie, kráska Tina ho okamžitě uhrane, zatímco s Poojou se pozdraví jen jako s kamarádkou. Postupně ale začne být jasné, která z dívek zná Raje lépe a víc mu rozumí. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prvá výčitka je príliš mnoho tanečkov, ďalej je tam Kareena, ktorej vysoký kredit doteraz nechápem, Roshan z úvodu len pekná tvárička bez charizmy (ale polohu jeho prepnutého psychopata som si naopak celkom vychutnal), Uday... uletený babrák z dhoomov tu ako alfasamec (wtf?!), príbeh zase klasická romanca, kde sa ale nezmyseľnému chovaniu postáv z nejakého dôvodu odpúšťa. Ako aj mnohým iným veciam, ktoré by súčasné západné publikum nazvali prešlapom... Tam to ale funguje a mne nerobilo problém to napriek vyššie uvedenému spokojne dopozerať. Že indy filmy (najmä staršieho razenia - do tohto rozhodne nespadá PK, Kal ho naa ho, Veer-Zaara a podobné...) sú skôr o farbách a tónoch ako o slovách a myšlienkach je tu dokonale demonštrované. Neľutujem čas strávený s týmto filmom... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tieto Bollywoodske klasiky proste milujem, dobrá hudba, tanec, sárií, láska aj keď tak pekelne zamotaná a pre mnohých neuveriteľná, sú ako rozprávky v ktorých nikto nepochybuje o tom, že princ je schopný kvôli princeznej zabiť draka, prejsť 7 morí a 7 krajín atď. Treba sa tým len nechať unášať a na 2 hodiny veriť, že to je reálne a môže sa to stať.... ()

Reklama

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Rani a Hrithik tvoří nepřesvědčivý pár, jehož láska započne nadálku a tak se nevyhneme nějakým těm zmýlením při setkání, ale nakonec se vše vyjasní. Ale co čert nechtěl v cestě je náhle osiřelá Kareena Kapoor, a tak Rani obětuje svou lásku a přemluví Hrithika, aby se s Kareenou oženil - načež on vymyslí neskutečnou bejkovinu a trvá na tom, že Rani musí trpět taky a musí se vdát za někoho jiného. Tak dlouho ji emočně vydírá, až se Rani rozhodne, že to by už stačilo, a ze všech chlapů na světě si vybere Udaye Chopru.... no, jak to knočí vám říkat nebudu, ale můžete se snadno domyslet. Navzdory všemu jsem si film docela užila, rozhodně jsem se nenudila, i když někdy mi rostly facky na rukou z chování hlavních postav. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Cyranovský motiv v indickém filmu nefunguje, protože Kareena i Rani jsou obě krásný ženský, takže to není volba mezi "duchem" a "krásou", ale mezi hezkou holkou s duchem a hezkou holkou, která taky není hloupá, ale je jiná, než si ji představuje hlavní hrdina. ___ Osobně si myslím, že autorka dopisů měla děkovat bohům, že jí včas odhalili, jaké pako nevídané je její oblíbenec. Protože jí umanutě nutí do nechtěného svazku, když on teda musí taky. "Já trpím, tak ty taky trp! A já dohlédnu, abys fakt trpěla!" Ta od něj měla běžet sprintem a nezastavit se, až na hranicích a co nejrychleji si najít kohokoliv jiného. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama