Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez oblečení, bez peněz, bez pomoci. A svatba začíná za dvě hodiny.
Anders je počítačový maniak, který si má brát nádhernou Marii. Ráno v den svatby se Anders probudí nahý ve výtahu. Nepamatuje si vůbec nic. Nemá oblečení, peníze, doklady – zkrátka nic, jen obrovskou kocovinu. A svatba začíná za dvě hodiny. Anders musí v ulicích Stockholmu urychleně koupit oblek na svatbu a vše dostává ještě větší obrátky, když se začne rozpomínat na okolnosti včerejší noci. Do této situace jej totiž dostal nejlepší přítel Pierre, který se snaží svatbu překazit a získat Marii sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když už se dostane ke smyčce, je to místy i vtipné, začátek je ale boj, přes který se dost diváků nedostane. První film, ve kterém (téměř) nejsou nahé ženy, zato bambusů je tu nepočítaně... ()

jhsoft 

všechny recenze uživatele

Místy docela vtipné...,ale na můj vkus tam těch ptáků prostě bylo moc.Druhá polovina už hodně o ničem... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Zhruba po čtyřiceti minutách jsem si řekl: ,,Hlavní postava už je oblečená.. Co se tam asi bude do konce filmu dít?" A pak se Anders v onom výtahu probudil nahý znovu a pak zase a zase.. A já si říkal: ,,Nee, že to není jenom košilatá předělávka Na hromnice o den více?" A ona byla. Nic moc nápad byl ještě navíc natočen strašnou digitální kamerou. Ale na druhou stranu oceňuju, že tvůrci nic nezakrývali. Nemám rád, když je někde ve filmu nahá postava a jisté partie jsou vždy chytře zakryté - tu květináčem, tu židlí, tu špatným úhlem kamery.. Tady do toho herci i herečky jdou naplno, a tak má Nahý aspoň v tomhle ohledu koule.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavný film se vtipnými situacemi a celkem hezkým hlavním hercem. Nekomentuji raději český dabing a kvalita snímku jako taková také nic moc ale pokud se na to podívám pouze jako na komedii tak to celkem jde i když znám lepší. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Komedie s nepříliš originálním námětem časové smyčky ve které uvízne nahý Anders (Henrik Norberg) a která se v ten moment jakžtakž rozjede. Po asi sedmdesátém či kolikátém vracení děje nazpět ale začne být pěkně otravná stejně jako nahota hlavního představitele a opravdu otřesný český dabing. ()

touchmud 

všechny recenze uživatele

Švédská verze Na Hromnice o den více s exhibicionistou v hlavní roli. Z tohodle filmu v Americe remake určitě neudělají. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Hodně svlečená skandinávská verze komedie Na hromnice o den více. Nahý je prakticky kompletně vykradený nápad této klasické americké komedie. Jen připočte mužskou nahotu, tvrdčí humor a odečte Billa Murraye. Jako obyč zábava pro obyč diváky proč né. Ale jako alespoň trošku hodnotný film rozhodně ne. Filmu chybí mnohé, mě nejvíce srala ta děsivá a rušivá digitální kamera-by't chápu její použití. Herci nebyli nikterak otřesní, otřesnost jim však přidával hrůzostrašný český dabing. A kupodivu, asi taková třetí čtvrtina filmu (když se hrdina rozhodně bavit) je velice podařená, vtipná, skvěle zahraná a zrežírovaná. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

"Na Hromnice o den více" v (mírně) erotickém hávu. Oproti americké verzi tomu chyběla hlava a pata, jiných částí těla tam bylo až moc. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Možná místy nemístné, trapné a slaboduché, ale já jsem se prostě zasmála. Tohle je klasická komedie, nic jiného, jen komedie. Bláznivá, ujetá, nelogická a sprostá =) Neuvidíte tady žádné zbytečné melodramata a romantiky se sladkým koncem. Není to pro každého, ale zaručeně Švédi to umí rozjet =) 55 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Amatérskou kamerou natočený obšlehnutý rádobyremake Na hromnice o den více, ale Švédi asi nebudou tak studený čumáci, když tam hlavního hrdinu nechaj běhat po městě nahatýho půlku filmu. Jednu hvězdu dávám za odvahu a že jsem se i zasmál. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Nahého jsem naplánoval sledovat pro nastínění děje na plakátu, i kvůli velice amatérské švédské kameře jako z laciného dokumentu jsem nechutné záběry chlapů na rozlučce málem vypnul, ale díky pevnému odhodlání a vůli jsem naštěstí dokončil jedno z mých nejzábavnějších pozorováních filmu. Želbohu patří k těm, u kterých divák musí přetrpět první třetinu, ale díkybohu spadá zároveň do vzácné menšiny, jejichž zápletkou je časová smyčka. Z takových je pro mě Nahý nejvýjimečnější, protože dobrodružství z pohledu oběti doprovází i vnitřní monolog, a tak jsem Andersovi fandil jako málokterému protagonistovi. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Švédové se s tím vypořádali po svém. Nelze jim prostě vyčítat, že se chtěli zařadit mezi světovou kinematografii a ono jim to prostě nevyšlo..Ale zase na druhou stránku, kdyby to dělalo USA, tak je více než jasné, že hlavním hrdinou bude teenager, který by na tom byl podstatně lépe. Také obdivuju hlavního hrdinu, že se nebál ukázat své genitálie, jenže kdyby je neukázal, kdo by se na to díval ?.PÁR hlášek je poměrně zajímavých, avšak režie je podstatně slabá. Když se každý den probouzí a čeká ho stále to samé, rychle to unaví. Za závěr přidávám * navíc. ()

krenator 

všechny recenze uživatele

Film mě zklamal zejména kvůli tomu, že je opravdu ledabyle natočený. Hlavně ze začátku jsem tomu nemohl přijít na chuť a zvažoval, jestli to nevypnout. Také kvůli tomu, že se tam nic zajímavého nedělo. První polovinu filmu jsem ale přetrpěl a poté, co mi došlo, proč se vlastně v tom výtahu probouzí zas a znova, mě to začalo docela bavit. Nápad, jak v časové smyčce překroutit snad všechny dostupné faktory je bezvadný, avšak vykradený. Ale to vem čert. Od poloviny filmu ubylo nahoty, ale přibylo humoru. Přes ještě několik trapných scén se dostavil závěr. NAHÝ je jediný film, co jsem kdy viděl, který mne dokázal maximálně rozesmát v posledních vteřinách snímku. Nechci prozrazovat pointu, ale posledních zhruba 10 vteřin filmu je tak dobrých, že jsem se řehtal skoro až do konce titulek! :-D Na celý film je to ale bohužel málo. 24% ()

wilks 

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě proč, prostě čistá 5, to musíte vidět a pak si možná vzpomenete, proč jsem dal *****. Prohodil jsem filmy stejného názvu, komentář patřil sem, omluva. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá hodnotit buďto odpadem nebo přimhouříte oči, oceníte nápady co hrdina vyvádí v časové smyčce a dáte tomu třeba dvě hvězdičky. Americká klasika "Na hromnice o den více" je sice taky s časovou smyčkou, ale jinak to příběhově moc společného nemá, takže vykradení to vyloženě nebylo. Titulky na začátku filmu začínají slovy: "Tohle netočil Ingmar Bergman", což je asi nejzábavnější část filmu. Vše po tom nápisu už stojí za hovno a vám je hned od prvního záběru jasné, že tohle skutečně není další švédská bergmanovská umělecká nuda, ale jedná se o prostou nudu primitivně kokotskou. Všichni se tam chovají jako debilové a pořád chlastají a vy nevíte proč a vlastně je vám to úplně jedno. Nahý připomíná nízkorozpočtové porno bez šukání natočené amatérskou kamerou z ruky s neznámými herci. Pokud se s tím člověk smíří, tak se dá dodívat až do konce. Jen musí divák vydržet začátek a počkat až to upadne do časových smyček. Ne, že by to pak bylo nějak extra zábavné, ale párkrát jsem se zasmál. Film je možná spíš pro dámy, protože kamera zabírá hrdinovo péro častěji než obličej, což vám může po pěti minutách čistého "one penis show" připadat hodně otravné. ()

Reklama

Reklama