Reklama

Reklama

T.N.T. Jackson

  • Filipíny Dynamite Wong and TNT Jackson (více)

Obsahy(1)

Expertka na bojová umění Diana Jackson přiletí do Hongkongu, aby vypátrala vraha svého bratra, zavražděného drogovou mafií. V nebezpečné čínské čtvrti se spojí s učitelem bojových umění Joem. Zanedlouho potkává šéfa drogové mafie i s jeho přítelkyní, čínským pomocníkem a nebezpečným černošským gangsterem. (RetroMan)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Výbušná Diana "TNT" Jackson (Jean Bell-Playboy-playmates) v akci, oblečená ale i na půl svlečená, její mega-afro účes, nelze jen tak snadno přehlédnout. Solidní směsice blaxploitation/kung-fu akce, odehrávající se v Hong Kongu, akce střídá akci, neuvěřitelné akrobace, zpomalovací záběry. Hudební doprovod-funk-soul? Nebo co to bylo, mi tu ale nějak neseděl. Co mi celkově vadilo? Tak hlavně asi špatné osvětlení a občas nepřirozené hraní, slabší dialogy, navíc některé pasáže byly opravdu hodně směšné, choreografie bojového nasazení sotva průměrná. Nemůžu však zapomenout na památnou scénu v hotelu s vypínačem světla, kterou si sám Tarantino, později vypůjčil do své "Jackie Brown". Úvodní sekvence s motýlkem, však překvapila, ta byla opravdu hodně good, kéž by se celý film nesl v podobném duchu a samotný konec kdo z koho víceméně také. Jean Bell sice nikdy nedosáhla takové slávy a uznání jako např. Pam Grier ale přesto měla i ona něco do sebe. Doporučuji žánrovým fandům, vy ostatní film nemůžete brát příliš vážně, ale i tak je to docela dobrá zábava která poměrně rychle uteče..Podobné filmy: Coffy, Black Six, Black Gestapo, Black Godfather nebo Cleopatra Jones.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak vybusna Jeannie Bella jej brutal afro uces si budem pamatat hodne dlho. Navyse tato bab este aj ovlada bojove umenia, ktore nevaha vo filme pouzit.Cirio H. Santiago je jeden z najslavnejsich a najvraznejsich filipinskych reziserov, u nas v CZ a SK hnojoch a luzroch ovsem malo znamy. Reziser bol znamy hlavne tym, ze obsadzoval ciernych hercov a herecky, - mnohi cernosi vdacili za slavu prave Santiagovi. Najznamejsia je asi Jeannie Bell, dnes uz postarsia dama. Kazdopadne mne sa paci, ked sa vo filme riesia drogova mafia, nebezpecny cernossky gangster a boj dobra so zlom za patricneho vyuzitia bojovych umeni samozrejme. Exteriery na urlovni, kulisy nic moc, ale zato akcne sceny vyborne : 82 % ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně tradiční grindhouse - blackpoitaition, který dnes divákovi otevře hubu smíchem dokořán, ale o tom je asi ta jeho stálá zábavnost ... V podstatě nekonečná akce - karate, kung - fu, černoši s obrovskýma afroúčesama, těžce drahý vohozy, těžce hustý hlášky, kozy a kozičky plus nahý kočičky, žádný děj, naprosto neuvěřitelná choreografie soubojů (nejde popsat ...), čínani, heroin, školy bojových umění, vykrádání stylu boje Bruce Leeho a jeho vřískání ... co byste chtěli sakra víc?? :-) Krom toho třeba ani nevíte kdo kam před kamerou šel nebo odkud přišel ... :-)) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla druhá polovina filmu stejně napínavá a akční jako první, dal bych 4*. Ve druhé půli jsem se ztratil a unikal mi děj. Ačkoli některé bojové scény byly natočeny dvojníky a nad některými technikami mi zůstal rozum stát, celkově to ušlo (zlomenina v lokti na začátku, probodnutí břicha rukou v závěru). Překvapil mě výkon Stana Shawa, který vypadal nejvíc cool. Nezapomenu na souboj s nahou Jeannie Bell ve zhasínaném pokoji (černá není ve tmě vidět). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn akční béčko, na kterém zaujme to, co se očekává. Jsou zde pěkné ženy, jsou zde celkem ucházející, i když nijak skvělé souboje, a je zde dostatek akce. Nejvíc ale asi zaujmou zpomalené záběry, které jsou místy skutečně vhodně atmosférické. Jinak jsem ale v soubojích a v explicitnosti čekal ještě trochu víc. Prostoru pro méně ale bylo také hodně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama