Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Just don't expect too much, okay?! Se závěrečnými titulky loudaly se mi po tvářích slzy, a já jim nedokázala poručit, aby už přestaly. Osmdesátky, neuvěřitelné oblečení, příchod emancipace, zrození královny romantiky Nancy Meyers a comeback Diane Keaton. Právě poslední zmiňovaná tomuto snímku dala tu správnou lidskost, kdy nám skrze tvrdě pracující J.C. Wiatt ukazuje, jak je strašně těžké a zároveň strašně jednoduché změnit své priority, změnit prostředí, změnit sám sebe. Two women show od Diane i její krásné filmové dcerky. Kdo by jim jen dokázal odolat? ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Protivná komedie, s chutí lepící všechna dostupná klišé okolo žen workoholiček, svobodných matek, rozhodnutí rodina vs kariéra, co se škádlívá... Protivná, a fungující. Alespoň pro něžnější část lidstva. Dabing z Barrandova z doby, kdy režisérům začali chybět herci a tři lidi namluvili každý asi osmdesát postav (Bartáková, Obermaierová, Sejk). ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie a nejen komedie, má sice svoje mouchy (třeba to, že se Diane Keaton neumí ve čtyřiceti postarat o dítě, ani zapnout plínku, nebo zvláštní odjezd na venkov), ale na osmdesátá léta je to super... Nemáš moc rád manažery, vůbec nemám rád Diane Keaton, ale toto se mi hodně líbilo, asi hlavně díky malé Elizabeth, která je fakt skvělá.. No a co se týče toho, kde bych si vybral život já? Tak asi ve středně velkém městě, rozhodně ne v megalopoli typu New Yorku, ani na vesnici s 379 obyvateli :-)...80% ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Dobře fungující klasická komedie konce osmdesátých let, která disponuje mně sympatickou hlavní hrdinkou, která se umí poprat velmi svérázným způsobem s různými peripetiemi, který ji její dosavadní život připravuje. Na snímku nejvíce oceňuji nenucený humor, skvělou Diane Keaton a také všudypřítomnou pozitivní atmosféru Ameriky konce 80 let. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tu přidávám plakáty a všimnu si, že tenhle film jsem vlastně kdysi viděla. Nevynechala jsem jej, protože v něm hraje Diane Keaton, jedna z mých oblíbených hereček. Je to pohodový film na nezávazné koukání. Ne, ale opravdu si odpočinete, pobavíte se, trochu se i dojmete. Takže pokud člověk hledá něco nenáročného a nechce zrovna vidět nějaké pořádné drama, film ho rozhodně neurazí... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Čas 17:00 - J.C. (Diane Keaton) hodí balík plenek na zem, který dopadne vedle zídky. Na hromadě jsou tam kufr a další věci. Posadí holčičku a pak, když odchází, aby si dala frťana, je vidět, že kufr, černá taška, bílá taška a balík plenek jsou srovnány úplně jinak. A když přijde její partner domů, vše je opět poskládáno jinak. (Proste..Jana)
  • J.C. (Diane Keaton) si po příchodu do restaurace odloží malou Elizabeth u šatnářky. Po nějaké době je slyšet dětský křik a pláč, ale když J.C. běží dítě utišit, je zřetelně vidět, že Elizabeth mlčí. Stejná situace se opakuje, když šatnářka holčičku přinese a dá do náruče J.C. Také je slyšet křik, ale kamera přímo zabírá tvářičku holčičky, která mlčí. (Proste..Jana)
  • V čase 22:20, kdy leží Elizabeth na posteli, tak přepíná programy dálkovým ovladačem a na jednom záběru v TV se objeví epizoda Job Switching (1952) seriálu I love Lucy (od r. 1951) (HonzaR.)

Reklama

Reklama