Reklama

Reklama

Cleopatra

všechny plakáty
Pornografický
Švédsko, 2003, 102 min

Obsahy(1)

Příběh současných archeologů prolínající se s dobou starého Egypta je plný prvotřídního sexu v podání hvězd jakými jsou Julia Taylor, Rita Faltoyano a také český hřebec Robert Rosenberg. Překrásné kulisy, mistrovsky zpracované dobové kostýmy a celková atmosféra Egypta, písku a pyramid dodává tomuto projektu nejžhavější atmosféru v dějinách porna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Na svou příslušnost dané kategorie poměrně velmi kvalitní dílo v tomto oboru známého a uznávaného režiséra vydané v luxusní edici : Private (dokonce s českou stopou v jednom z účinkujících) s pokusem o originalitu v prolínání současnosti a doby dávno minulé … ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Náznak "příběhu" (archeologové chtějí naklonovat Cleopatru, ehm) se objeví až po hodině a dějové meziscény vypadají jako domácí turistické video, ovšem na pokračování mě nalákaly (jak to jen dopadne? :-)). Jinak jde o typické péčko Antonia Adamy, estetické a čisté, skoro až uhrančivé, s prvotřídním "egyptským" líčením, vlasy i šaty, ale především s opravdu hezkými hérečkami (Julia Taylor, Sandra Russo, Bobbi Eden, Lucky, Jessica May, Rita Faltoyano). ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Historický velkofilm plný kvalitních herců a jejich ještě kvalitnějších výkonů, promyšleným scénářem, geniální hudbou nejlepší kamerou od časů Gordona Willise. Velice sugestivní drama, které Vám v hlavě zůstane ještě mnoho dní. :D ()

Reklama

Reklama