Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Svižně natočená komedie se spoustou skvělých gagů a plejádou úžasně ujetých postav. Jen veliká škoda, že přišla v tak nevhodnou chvíli... Dodatek: Původně jsem dával čtyři hvězdičky, ale po včerejší úvaze o tomto filmu jsem si uvědomil, že mi vlastně nic nebrání tomu dát pět. Tohle je prostě bláznivá komedie jako řemen, která rozhodně měla jít do kin (a Muži v černém tomuhle nesahají ani po kotníky!)... ()

Cival 

všechny recenze uživatele

3 a 1/2*. Moc jsem se nenasmál, ale ani na jedinou sekundu neztratil doborou náladu při sledování téhle bláznivé a pohodové polízanice. Škoda, že se Sonnenfeld neodvážil přimíchat ještě víc vizuálních vychytávek. Ale i tak je to od děsivých MIIB nebo Wild Wild West velikánský pokrok - a příjemná oddychovka... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním shlédnutí musím své hodnocení vylepšit na pět hvězdiček, protože od komedie očekávám, že mě rozesměje a teď se pochechtávám ještě při psaní tohoto komentáře. Herecké obsazení i podané výkony byly přímo luxusní a hlášky z tohoto filmu mluví samy za sebe: "Snaku, myslím,že jsem zaslech tichej alarm." Snímek je plný skvělých postav, vůbec nemůžu říct, že by mě některá bavila víc než ostatní a z příběhu jako takového jsem úplně nadšený. Jediná věc, kterou nechápu, je důvod, proč jsem dal filmu před časem jen čtyři hvězdičky. Asi jsem tehdy nebyl ve své kůži. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

A dal by som aj plný počet, ale niečo tomu chýba. Kým v kine ma to trošku sklamalo (išiel som na to len kvôli sloganu: "na záchranu sveta majú 45 minút, oni by potrebovali 46" - alebo ako to bolo). Je to skvelá jazda, napínavá, bez slabých miest so skvelým tempom a niekedy až absurdným humorom. Postavy sú geniálne napísané a je škoda, že mnohé nemajú väčší priestor (minutáž je najväčší zápor filmu - sakra krátke!). Tim Allen je skvostný hlavný "hrdina", Rene Russo je sexi aj v 21. storočí, Barry Sonnefeld je génius stále, sexi sarkastická Zooey Deschanel nemá chybu, tak ako napr. DJ Qualls a asi každá postava filmu, vrátane hippiesáckeho fanúšika krekrov. Úžasný podceňovaný film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, kdy snad ani jednou nevybuchnete v hlasitý smích, ale pobaveně se usmíváte celý film, protože vás ten zástup podivných, podivnějších a nejpodivnějších postav (a kupodivu všechny dobře ukočírovány a pro příběh stejně důležité) baví. škoda, že se Tim Allen ve filmu neprosadil více a pro mnohé zůstal jen Kutilem. Rene Russo by v tomhle filmu vůbec nemusela mluvit, stačilo by jen, že v něm je, v těch svých skvělých oblečcích a s neskutečným sex appealem. Je to prostě sranda. Sice ne třeskutá, ale schppně rozložená na celý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo výlučne v Miami na Floride od 31. júla do októbra 2000. (Arsenal83)
  • Film měl mít původně premiéru koncem roku 2001. Kvůli teroristickým útokům z 11. září byla ale premiéra posunuta na duben 2002. (montana_cz)

Reklama

Reklama