Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina drogově závislých mladých lidí utíká z léčebny. Úkryt najdou v domě, kde psychopatičtí rodiče trápí svojí dceru. Nezvaní hosté si začnou uvědomovat, že se dostali na místo plné démonických a nadpřirozených sil, které reprezentuje záhadný kozel, který dům hlídá. Boj o holý život začíná. (Vojtino)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Můj druhej film od režiséra Tomaselliho. Tentokrát o něco lepší. Nevím jak je to možné ale já si ten film poměrně užil. Je pravda že příběh není nic extra ale rozhodně nepatří mezi nejhorší jak tady někteří uživatele hlásají. Ale musím na něm pochválit tu.....Ošklivost. Zní to divně ale film je strašně nepříjemnej, at už tou divnou snovou atmosférou která se podle mě vydařila nebo prostě tím domem, film na mě působil poměrně depresivně a scéna s kozlem v obraze na mě zapůsobila. Celý to navíc trvá jen hodinu a 15 minut takže to uteče rychle, herci nebyly zrovna moc dobří ale proboha ten dědek to bylo něco hroznýho, byl ten děda příbuznej Tomaselliho? Nebo byl aspon na konkurzu? protože jediný co u měl je po každý větě začít kroutit hlavou, prostě tragéd děda. každopádně nebylo to tak hrozné a film na mě zapůsobil. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Bez děje (a pokud, tak dementním), s mizernými triky a jedinou dobrou scénou (ta ale je!), díky které dávám jednu hvězdu. Zbytek? No cement. ()

baronGrga 

všechny recenze uživatele

Horor s názvem Horror, na který láká výtvarně dokonalý plakát s kozou v sutaně a v němž hraje opravdová, žádná drag-me-digitalní, koza, to je jasná výzva. Dante Tomasellimu muselo hlavou vířit nespočet nápadů, které však nedokázal kloudně spojit v jeden smysluplný celek, pročež jeho Horror míří k samému vrcholu bizarnosti. V nikterak pochopitelném ději tak nezbývá než vychutnávat perličky jako je výhružně stojící koza, kdovíodkud se vyloupnutí kvadruplegičtí instalatéři (no jo, asi to měli být zombies, ale důvod jejich zapojení do děje mi zůstal skryt, tak nevím nevím), obrazové orgie s rozteklou hlavou hrací panny či obskurní dáma v rudých šatech, která v pokoji se zrnícím televizorem a ohuleným gramofonem s deskou operní divy lascivně vzdychá nad pytlem s mrtvolou. Svým způsobem to fakt stojí za vidění! Objektivně průšvih na 20%. ()

Reklama

Reklama