Reklama

Reklama

Pohádka o jedné židli

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Fantasy
Kanada, 1957, 10 min

Obsahy(1)

I nábytek má svou čest a tak židle nechce svolit, aby na ni usedl někdo, kdo na ni vystrkuje zadnici. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (9)

petaspur

všechny recenze uživatele

Tato židle se nehodí k sezení. Vlastně by se docela hodila, vypadá stabilně, ale ona tak nějak nechce, aby na ní někdo seděl. Je totiž mladá, krásná, plná života, ráda si hraje na honěnou, ale posezení si na ní užije jen ten, kdo se bude hodně snažit pochopit její duši. ()

Reklama

Baldrick 

všechny recenze uživatele

Podium, muž, židle a 9 minut neuvěřitelného přemlouvání, pronásledování a konejšení židle, aby dovolila muži si sednout. Nakonec muž rezignuje, židle sama přijde, ale usednout mu nedovolí až do okamžiku, kdy na ni přestane vystrkovat zadnici, ale usedne pěkně důstojně vertikálně;) PS: Kongeniální hudební doprovod Ravi Shankar. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Židle jako žena, která chce být dobývána a sváděna, nikoliv jen bezmyšlenkovitě užívána. Vtipný hudební doprovod Raviho Shankara slouží jako podkreslení filmu i jako hudební ilustrace. Velice hravý film. K vidění na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5XIiWOuDuxc. Úvodní titulky jsou mimo světové jazyky (angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština) uvedeny překvapivě i v češtině. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama