Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klubový zpěvák Johnny Slade se neustále snaží dostat na úroveň světového zpěváka, má ale příliš přehnané ambice. Lidé v klubu, pokaždé když začne zpívat, začínají odcházet a dávají mu najevo, že se jim jeho vystoupení nelíbí. Když pak jeho kamarád a zároveň manažer příjde z velmi zajímavou nabídkou zpívat v jednom z prestižnějších klubů. Od začátku to začíná trochu zavánět, ale dostává velké peníze, tak proč se zbytečně vyptávat? Dostává od svého nového ´´šéfa´´ na každý den již napsané texty s vetšinou nesmyslným textem které se musí naučit a odzpívat, a tak každý večer vždy ke konci svého vystoupení zazpívá vždy tu ´´šéfovu´´ píseň. Po čase zjišťuje že písně, které dostává, jsou vlastně šifrované zprávy od mafiánského bosse... (wOOzIe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Master19 

všechny recenze uživatele

Průměrný zpěvák je angažován podivným chlápkem, který mu píše texty, které pak zpívá večer v klubu. Po pár dnech mu začnou být podezřelé nenápadné paralely mezi texty jeho písniček a vyřizování účtů v podsvětí... Skvělý potenciál je promarněn podprůměrně natočenou krimikomedií, na kterou si po pár dnech ani nevzpomenete. ()

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová, průměrná komedie o klubovém zpěvákovi, který se zaplete s mafii. Dostává od ´´šéfa´´ napsané písně s nesmyslným textem. Když zjistí že písně sou vlastně vzkazy pro mafianovi slouhy, kteří pak následně podle toho zabíjejí cíle, trochu toho zneužije, aby si vyřídil vlastní záležitosti a málem se mu to nevyplatí. Komický příběh s výbornými dialogy a dobrými hereckými výkony. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten obal mi příjde jako dost trapná parodie na Meet the Fockers, ale horší na tom bylo, že ty jeho sračky co tam ten herec zpíval se vůbec nedaly poslouchat. Nechápu proč, ale asi mafiáni nemají smysl pro sluch, protože tohle byl fakt strašnej film, nebo to byla originální mafiánská taktika jak z nuly udělat hvězdu a nenápadně z toho vytěžit co nejvíc pro Cosa Nostru? Aneb jak v dnešní době z trapný zpěvačky udělat hvězdu na dobu neručitou a za chvilku si na ní nikdo nevzpomene? Asi ne...tohle bylo fakt hrozný. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama