Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parker Kane (Jeff Fahey) je bývalým policajným detektívom. Teraz robí súkromného detektíva. Keď zavraždia jeho blízkeho priateľa Joeya (David Caruso), ktorý po sebe zanechá schránku plnú peňazí, Kane sa rozhodne, že zistí, kto ho má na svedomí. Stopy vedú k rozsiahlemu podvodu, súvisiaceho s ilegálnym vývozom toxického odpadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

TV film, jenž oplývá klasickými kýči jako policajti jsou hloupější než pětileté děti, hlavnímu hrdinovi (který mimochodem vypadá jako Billy Zane) padají důkazy náhodně přímo do klína, o nekalých aktivitách hlavního záporáka ví snad polovina jeho zaměstnanců (to nebere jako spoiler, protože si upřímně nedokážu představit, že by někdo toho padoucha neodhalil během první vteřiny), postavy se chovají kolikrát tak nelogicky až to bolí, již jednou zabitý záporák ožívá, aby mohl být znovu zabit a hlavní hrdinu vytrousit nějakou tu hlášku, no zkrátka tragédie. Byl jsem zvědav, jelikož se zde objevuje řada známých jmen jak mezi herci, což si můžete přečíst o trochu výše, tak i ve štábu (Jan de Bont, Joel Silver). A přiznám se, že i přes zmíněné nedostatky jsem se nenudil, ale ta závěrečná střílečka v hangáru, to bylo peklo (to bohužel nemyslím kladně), no a ještě po ní následující scéna na svatbě, ta tomu dodala onu pověstnou korunu. POZOR MÍRNÝ SPOILER: Dvě minuty před koncem jsem byl rád, že alespoň v jedné věci jsem se netrefil, a to, že hlavní hrdina opíchá Marisu (tu číšnici), což se dost nabízelo a nakonec i to nevyšlo. POZOR VĚTŠÍ SPOILER: Jo, není nad to pět minut před koncem filmu zachránit svoji lásku a poté ještě stihnout vtrhnout na svatbu svý ex a vlepit jí francouze a scénu poté už si domlouvat šuk s další roštěnkou. Ten chlap byl snad Bond a ne ňouma, co se vytahuje, za což jsem ho celý film měl. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

Jeff Fahey,ktorý stvárňuje hlavnú postavu sa síce tvári drsne,"strúha ksichty" ako sa len dá,snaží sa byť i vtipný, i trocha toho sexu tam je -ale je to len ozaj film typu" biedňačik" - potenciál filmu bol asi taký ako muža v andropauze ..... ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Nie je to nič extra, ale dívať sa na to dalo. Jedine mínus v tomto filme pre mňa bolo to, že sa robil až priveľkým frajerom. Ale aj tak tri hviezdičky si to zaslúži ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama