Reklama

Reklama

From Hell It Came

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Já zde půjdu trochu proti proudu, ale mě se to docela líbilo. Na tak starý nízkorozpočtový a přiznaně béčkový horor to bylo přes všechny nedostatky docela atmosférické, bohužel to dost sráželo to monstrum samotné, kterému se prostě nedalo nesmát. A pak ta anglická vdova nebo co to bylo, co nezavřela klapačku. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává na nádherném tropickém ostrově a film začíná velmi nadějně atmosférickou popravou Američana domorodci. Pak následuje spousta nudný konverzace až do příchodu monstra, který nad hrobem začne vyrůstat v polovině filmu. Tabanga je radioaktivní stvoření pomsty se zelenou krví, ve který se proměnil zavražděnej. Směšně se vrávorající strom s nožem v srdci, kterej svý oběti dostane když zakopnou nebo když je překvapí zezadu. A ženský nosí v náručí umřít do tekutýho písku, romantik. Potkat něco takovýho, tak asi umřu smíchy. Radiace spící v monstru musela spustit řetězovou reakci. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký film „From Hell It Came“ je prostě proma padesátkové béčko. Je to místy blbé, je to hodně naivní, je to hodně jednoduché, někomu to přijde i směšné a rozhodně ne v žádném dobrém smyslu slova, ale přitom to má pořád svoje kouzlo, které je v oné jednoduchosti a naivitě. Přitom je vidět, že se tvůrci pořád snaží o to, aby se jednalo o horor. Dnes už tomu tak není, ale to žánrové zařazení je pořád jasné. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Člověk se vždycky rád poučí. Já si třeba doteď myslel, že nejsměšnější monstrum sci-fi hororů je ta podivuhodná bytost z Venuše z jednoho z Cormanových utržení ze řetězu It Conquered the World. A ono ne: od nynějška už vím, že jím je chodící vražedný a mstící se strom z této perly. Jeden klad však tento film opravdu má - vůbec nezdržuje. Nějakých 73 minut se skoro pořád něco děje, v druhé půlce golemovsky kolébající se přerostlý pařez s pekelně nasraným výrazem nesleze z plátna a vraždí lidi na potkání, paráda. Bohužel to je ale jediný klad: tento film je jinak opravdu strašně pitomý a průšvih je, že se bere smrtelně vážně. Nejsem z těch, co se baví stupiditou filmu (nebo do jisté míry ano, ale svým specifickým způsobem), toto veledílo jsem zhlédl pouze s útrpným úsměškem - je ale fakt, že jsem se ani na chvilku nenudil. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: BESTIE Z DIMENZE MIMO TENTO SVĚT!! JEJÍ KOŘENY PŘINÁŠEJÍ SMRT, JEJÍ PLAZÍCÍ SE ÚPONKY RVOU LIDSKÉ MASO, JEJÍ OBROVSKÉ TĚLO SE VALÍ SKRZE NOČNÍ DŽUNGLI!!!___Mnoho směšněji vypadajících monster v kinematografii té doby nenajdete. Scenář už jednodušší být nemůže – na vzdáleném exotickém ostrově je kmenovými stařešiny odsouzen k trestu smrti místní lovec, který slíbí, že se po smrti vrátí a vykoná pomstu…..ve formě chodícího obživlého stromu!! A tak po dvě třetiny stopáže chodí herec navlečený v sádrovém kostýmu stromu s neskutečně nasraným výrazem tváře (zřejmě si říkal, proč já vůl nevymyslel sofistikovanější způsob pomsty, než se kymácet a potit se v téhle hrůze), sem tam zabije nějakého indiána a unese sličnou děvu, kterou v lepším případě hodí do bažiny. To vše za asistence místní buňky vědců, kteří s puškou v rukách se snaží indiánům pomoci zbavit se vetřelce. Neskutečná nablblost celého filmu, stejně jako exteriéry tropického lesa, jsou fajn, takže pokud jste vybaveni nezbytnou dávkou cynismu, zaručeně se bavit budete. To, že vše je myšleno smrtelně vážně, jeho vtipnost ještě umocňuje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama