Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívky, které propůjčily své tváře na fotografie v kalendáři, jsou systematicky zabíjeny. Útok se nevyhne ani fotografce, která se spřátelí s vyšetřovatelem, jemuž je případ přidělen.

Nový kalendář pro pány plný fotografií krásných dívek se stal hitem. Radost z úspěchu ale překazí neznámý vrah, který se rozhodl vyfocené modelky postupně zavraždit. První na řadě byla Miss ledna, druhá Miss února. Policejní vyšetřovatel Dan Stoner (Tom Skerritt), kterému je případ přidělen, se spřátelí s fotografkou Cassií Bascombovou (Sharon Stone). Během vyšetřování je Cassie také napadena. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, půl hvězdičky za Toma Skerritta, nebo možná za Dallase se vzpomínkou na Ridley Scotta. No a půl hvězdičky za některý hezký holky z nichž tu z Hidden rychle zabijou :-(. Jinak je to tak na hodně unavený večer, kdy je člověku jedno co vidí, protože pokud jde o detektivní zápletku, je to odpad, po prvním shlédnutí jsme nikdo nevěděli, která bije a proč pachatel vraždil, jak to podle naprosto nepodobné fotky detektiv uhádl atd atd. Sharon Stone je tady ještě vcelku koukatelná jako ksichtík, umí se usmívat, ale jakmile hraje, začne mi silně připomínat herecké dovednosti Lídy Baarové. NO ale je to ještě její poměrně raná role. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nový kalendář Paradise Magazine plný krásných nahých dívek, který vydal milionář Richard Trainor, má velký úspěch. Radost z úspěchu však záhy přehluší neznámý vrah, pravděpodobně duševně chorý psychopat, který se zřejmě rozhodl zavraždit všechny krásné mladé dívky vyfocené v kalendáři. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles County (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama