Reklama

Reklama

Vražda mého otce

(TV film)
  • Česko Tajemství kapitána Hooka (více)

Obsahy(1)

Jediným svedkom vraždy svojho otca v prístave pre nákladné lode Elliott Bay v Seatlle je osemročný Luke. Po traumatickom zážitku však zostávajú jeho spomienky ukryté hlboko v jeho vystrašenej mysli, napriek snahám vyšetrovateľov odhaliť otcovho vraha. Detektív Thurston si prizve na pomoc psychologičku, doktorku Jackie Hollisovú, aby pomohla Lukeovi rozpomenúť sa na strašnú noc. Jackie si pomaly získava chlapcovu dôveru a začína odhaľovať mučivý príbeh. Musí pritom čeliť netrpezlivému detektívovi, ktorý by chcel urýchliť bolestivý proces. Z počiatočných treníc vyšľahne iskra vzájomnej náklonnosti, ktorá prerastá do vášnivého vzťahu. Musia však zahynúť ďalšie tri obete, kým detektív neodhalí šokujúce rodinné tajomstvo. A vrah prenasleduje aj Lukea. Dokáže Jackie odhaliť pravdu o jeho identite skôr, ako sa stanú s Lukeom jeho ďalšími obeťami?... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

John80 

všechny recenze uživatele

Dráma , Thriller kde malý chlapec ako svedok uvidí vraždu vlastného otca, ktorý musí identifikovať vraha a zároveň dostane aj ochranu svedka, Prekvapivý záver  3* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

To je tak ked natrafilm na miestny blabol z prelomu80/90. rokov. Nudilo ma to neskutocne, film je pravom v uplnom zabudnuti, a tam nech aj ostane : 42 % ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

V té době pohodové psycho-drama-krimi,které dnes již bohužel ztrácí své aroma,jelikož příběh s frustrovaným dítětem (výborným Elijahem Woodem) je už poněkud ohraný a zestárlý. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kapitán Hook zabil mýho tátu.." Nepříliš vydařený Robeův televizní hybrid v podobě Tajemství (předpřed)loňského Froda.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou situace, kdy přes dvě dobře mířené facky a větu: „Vyklop to, ty malý spratku!“ cesta nevede.. Pro televizi určená krimi o malém svědkovi vraždy, traumatizované psycholožce, co z něj tahá informace a netaktním detektivovy, co ji do toho nutí (vývoj vztahu dvou posledních jmenovaných je na filmu asi to nejzábavnější, bohužel to samé se nedá říct o flashbacích s velmi rychlím prozrazením identity kapitána Hooka). Nebohý Frodo, ještě ani nemusel nosit bižutérii do Nové Huti Klementa Saurona a už má posttraumatickou stresovou poruchu.. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama