Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o vztazích a ostatních obyčejných věcech. Třeba o tom, když ráno běžíte do práce a nestíháte si vyčistit zuby, když se omylem napijete zkyslého mléka, když na záchodě dojde toaletní papír nebo když si koupíte nádherné boty, které vás tlačí. Komedie o lidech, kteří nevědí co chtějí, protože toho chtějí příliš mnoho a když toho nakonec dosáhnou, zjistí jak málo jim stačí. Komedie o lásce, o cestě od vášně k hysterii a zpátky, o opovrhování nevěrou, kromě té, které se sami dopouštíme a o maličkostech jako je kariéra nebo říct někomu, že ho milujete. A k tomu všemu je to ještě komedie o prázdninovém výletu na lodích. Maya a Renata se neviděly deset let. Maya žije s Tomislavem, Renata s Davidem. Dva rozdílné páry, dva rozdílné vztahy. Když se pak Maya s Renatou náhodou potkají a rozhodnou se společně vyrazit na výlet do místa, kde vyrostly, Tomislavovi s Davidem se nápad vůbec nelíbí. Když pak čtveřice skutečně vyrazí, čeká je trochu hysterický výlet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Pro mne velice experimentalne natocene,novy druh ze by.Vynikajici vyber hercu.Bavil jsem se za 4hvezdy.Mne se kamera dost libila, pouze jednou to tam dost ujelo,kdy kamera udelala neuveritelne neocekavane priblizeni na tvar az jsem se skoro leknul, ale to takovym zpusobem ze se to nevidi.Skoro mi to az nuti si myslet, ze to bylo tak delano umyslne,ale k tomu bych se nepriklanel, bylo to vsak tak markantni ze ve strizne si toho museli vsimnout, nechapu proc se to nenatocilo jeste jednou.Smrdi mi to lajdackosti.Ale jinak super, pribeh ,napad , 4 hvezdy.Jeste bych pripomel, ze mi nesedi pouzivani a davani do filmu pisnicek v anglictine,to bych take rad vytknul.Sakra jsme cesi.Proc neslysime v americkem filmu ceskou pisnicku? Nemyslim si ze pridanim angilckeho textu,do ceskeho snimku vzroste kvalita tohoto filmu.Spise naopak, mne to tam irituje a nepatri mi to tam, pri pohledu na ceskou krajinu a rozpadle domy v cechach slyset anglicky text,proste ne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To se mi docela blbě hodnotí... Ten film je dost špatně natočený a sestřihaný, ale občas tam nějaký dobrý záběr je. Příběh je vlastně celý takový nijaký, děj to pořádně nemá, jako většina českých filmů, ale zase na tom je vidět, že se pan režisér snažil... Navíc herecké výkony většiny herců nejsou špatné a má to uvěřitelné postavy. Bohužel to dost selhává celé na tom, jak je to natočené a taky, že se tam vlastně nic moc neděje, ale je tam vidět hodně snahy. 2* ()

Reklama

DDT 

všechny recenze uživatele

Takový lepší "studentský" film, který díky neokoukaným hercům a (až na drobné výjimky) absenci scénáristických schválností působí sympaticky civilně. Trochu mi vadil jen ten "samotářský" sountrack (i když možná to byl záměr, aby k hercům, mluvícím "anglickou češtinou" hrály kapely zpívající "českou angličtinou" :-)) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení jsem objevila celkem zábavný a odsýpající snímek. Pravda, že herců, kteří by si za jejich hraní v tomto filmu zasloužili pochvalu je zoufale málo, ale překvapil mě Martin Hofmann. Občas se stává, že někteří lidé od filmu chápou žánr komedie jinak, ale tady jsem se dost pobavila..akorát dramatické to teda moc nebylo kromě "kafe" .Pravý český humor jako takový v podstatě neexistuje(nebo mám takový neodbytný pocit), ale občas neuškodí takovému mýtu uvěřit a pokud by se vědecky prokázalo, že český humor existuje pak by to byl tento snímek a v čele před ním Pelíšky. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Herci hrajou přesvědčivé výkony, ale film na mě neudělal dojem žádný! Taková to komedie pobaví bohužel jen dobrýma hláškama, ale jinak se v podstatě nic neděje a pochmurná atmosféra mě už vůbec nebere! Opravdu mi film připadal až depresivní, ale to už jsou jen mé osobní dojmy! Jedno vím určitě na tento film se vživotě nepodívám znovu a ne jenom proto, že se mi nelíbil, ale proto že je o ničem, žádný pořádný děj, ponita, vyvrcholení- zcela nic! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama