Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Několik málo epizodek má nápad, ale čím déle se na to dívám, tím míň mě to baví, navíc některé situace mi přišly už na dolní hranici nechutnosti, co následuje potom, pro to neznám slovo... Itchy a Scratchy nebo třeba Kennyho umírání jsou rozhodně mnohem nápaditější a jestli se to dá říct, tak i laskavější ;-) ()

Sovice 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tohle jsem psychicky nezvládla. Nechutnost tohoto filmku je skutečně přehnaná a vedla mě k tomu, že jsem film musela vypnout a uklidit někam hodně hluboko do mé DVD skříňky a příležitostně věnovat mému patnáctiletému bratránkovi, kterého podobné zvrhlosti baví. Ke zkouknutí je třeba opravdu hodně silný žaludek. Jednu hvězdičku dávám tvůrcům za to, jak reálné jsou útrpné pohledy mordovaných zvířátek. Ještě teď některé jejich výrazy vidím ve svých nočních můrách... ()

Reklama

fantoci 

všechny recenze uživatele

Bylo pro mne překvapením, když tato roztomilá zvířátka vyšla i na DVD. Podle mne patří "pouze jen" do internetové zábavy, kde se i vesele šíří a kde je jejich původ. Na svět přišlo snad už více než padesát epizod. Na počátku každého dílu jsou všichni v pořádku zdraví a šťastní. Odtud snat to Happy. Jinak žádný velký kulturní zážitek to není. Avšak stejně jako Itchy a Scratchy to nemá chybu. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

pre mna je to taky priemer. Niektore diely su vyslovene super. Pobavia znechutia a stoja za to aby si ich clovek vybavil aj po par mesiacoch. Ale niektore su naopak vrcholne trapne a absolutne nicim nezaujimave. Sposoby smrti sa striedaju od genialnych po ubohe. Takze niektorym dielom bez vahania plny pocet niektorym naopak hodnotenie bliziace sa odpadu. Vychadza z toho priemer. Ale aj zavisi aj to v akej ste prave nalade. ()

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Když už se bavíme o díle této úrovně, tak ho i na patřičně úrovni okomentuji. Jedná se o jediný seriál, který nenávidím, kde mě vždy naserou lidi kolem nesrovnatelně víc, než ona úchylárna samotná. Jednoduše proto, že jim to přijde vtipné. A to platí i pro vás. Serete mě i VY! :-) Úchyláci, kteří dali této zvrácenosti rovných 83%! PS: Opravdu mě dokáže vytočit, když mi někdo předhodí, že se zkrátka jedná o černý humor, pro který holt nejspíš nemám pochopení! Vážení, opravdu bych nezamněňoval sadizmus s černým humorem ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama